Reklama

Reklama

Je to jen jméno

(festivalový název)
  • Finsko Naisen nimi (více)
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Komedie
Finsko, 2015, 18 min

Obsahy(1)

Pánové prostě požádají ženu o ruku a pak řeknou „ano". Dámy mají starost navíc: změnit, nebo nezměnit příjmení? Ženy, muži, šovinismus a feminismus v nezastavitelném kolotoči komedie, která diváky přesvědčí, že Finové nejsou studení čumáci. (Letní filmová škola)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Shlédnuto na LFŠ. Parádní krátkometrážní komedie, kde se střetává konflikt feminismu ze strany lesbické kamarádky a pohledu zasnoubeného páru, co vyústí v nečekané situace. "Tak a teď jsem ztratila hlas! Ti děkuju." Proneseno po pořádném seřváku, což vyvolalo výbuch smíchu. ()

KeskarM 

všechny recenze uživatele

Fanatismus v každé podobě je věc špatná, to mi nikdo nevymluví. Zajímavá glosa o věčném vztahu a hašteření mezi muži a ženami, ohledně nekorektního humoru nemající žádné výčitky. // "Je pravda, že se ženám, které jsou spolu v jedné domácnosti, synchronizuje menstruace? To je asi hodně náročný období, myslím to PMS" // "Je pravda, že si je někdy chlapi honěj společně?" // Zpočátku inteligentní argumentace se s přibývajícím večerem i litry vypitého chlastu mění v nekonečný monolog všedefinující feministické pravdy. Nemám nic proti feministkám, jen bych si občas ráda vzala sukni a podpatky a nechala toho chlapa ať mi podrží dveře při vchodu do místnosti... jeden by skoro ječel... ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama