Reklama

Reklama

Žádné děti

  • Česko Bezdětný? (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Rozvedený Gabriel zbožňuje svou devítiletou dceru. Když se pak zamiluje do nádherné Vicky, myslí si, že už si od života nemůže přát víc. Dokud ovšem nezjistí, že Vicky nesnáší děti. Dokáže Gabriel obě lásky "sladit" a být konečně šťastný? Zábavný film se věnuje řešení rodinných vztahů. Gabriel je rozvedený muž, který pracuje v obchodě s hudebními nástroji a má devítiletou dceru. V mnoha ohledech se stal tátou na plný úvazek a o všechno ostatní ztratil zájem. Nevynechá jedinou příležitost, aby o své nádherné dceři nemluvil nebo se alespoň nepochlubil jejími fotkami. Hledání nové partnerky už víceméně vzdal. To všechno se ale od základů změní, když potká zcestovalou, okouzlující a překrásnou Vicky. Má to však jeden háček - Vicky nesnáší děti. Krátce nato Gabriel ohrozí svou roli milujícího otce tím, že se zoufale snaží před Vicky utajit existenci vlastního dítěte. (HBO Europe)

(více)

Recenze (9)

MMR 

všechny recenze uživatele

No... První půlka jakž takž ušla. Ale pak to strašně skřípalo a bylo to spíše trapné než vtipné. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Celkom dobre vydarená akási „komédia“ zo Španielska. Aj keď od samého začiatku je jasné, že ako to dopadne, tak to nevadí, pretože sa na to celkom dobre pozerá. Taký príbeh si absolútne viem predstaviť aj v reálnom Živote – a hlavne s pozitívnym záverom. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

Reklama

liberita 

všechny recenze uživatele

Komédia argentínsko-španielskej koprodukcie rozpráva príbeh otca malej dcéry, ktorý sa beznádejne zamiloval do ženy, ktorá priam patologicky neznáša deti. Námet je originálny a hoci priebeh príliš neprekvapí a je predvídateľný, súčasne mu nechýba humor a sebairónia. Ústredná dvojica zvláda svoje úlohy veľmi dobre a pobaví aj brat Kiko. Naopak mi príliš nesadla postava ani predstaviteľka malej Sofie, ktorá sa správala až priveľmi vyspelo na svoj vek a pôsobila po celý čas tak iritujúco, že v jej prípade je odpor Vicky k deťom skutočne pochopiteľný. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Hodnotenia dosť priemerné, no podľa mňa to nebolo vôbec na zahodenie. Relatívne jednoduchá zápletka a priamočiary dej, no napriek tomu vcelku obstojné. Mňa osobne bavil najmä ten prirodzený dôvtip, na ktorom boli postavené dialógy, a samozrejme princíp neustále zamotávajúcej sa lži, ktorá skôr či neskôr musela vyjsť najavo. Oceňujem, že to nebolo žiadne tlačenie na pílu a nejaké trápne teatrálne scény, bez ktorých už väčšina komédií akoby ani nemohla byť. Takže podľa mňa ľahký nadpriemer, určite aspoň tie 3* si to zaslúži! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Trápne predvídateľné a už len svojím námetom tak trochu uletený film. Kásting sa robil asi pod inzerátom „hľadáme nosorožcov krížených s vtákopyskom“ a naozaj sa producentom podarilo zohnať takúto utešenú rodinku. Filmu kraľuje azda najhoršia detská rola, akú som kedy videl. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

Související novinky

5. ročník Festivalu CINE ARGENTINO

5. ročník Festivalu CINE ARGENTINO

27.10.2016

5. ročník festivalu argentinského filmu Cine Argentino proběhne od 27. do 31. října 2016 v pražském paláci Lucerna. Tématicky a žánrově pestrý program nabídne výběr toho nejzajímavějšího z… (více)

Reklama

Reklama