Reklama

Reklama

The Leviathan

Krátkometrážní / Sci-Fi / Akční
USA, 2015, 4 min

Režie:

Ruairi Robinson

Scénář:

Jim Uhls

Obsahy(1)

Na počátku 22. století již lidstvo kolonizovalo mnoho světů. Cestovat rychleji než rychlostí světla se dosáhlo sklizní exotické hmoty z vajec těch největších tvorů, které kdy lidstvo vidělo. Ti, kteří se účastní lovu, jsou k tomu většinou nuceni... (Inferion7)

Recenze (14)

maddy 

všechny recenze uživatele

Skvelo natočený concept trailer na zatiaľ neexistujúci sci-fi film o súboji s Leviathom (leviathmi?), akurát dianie namiesto vody situuje do vzduchu. Skvelý nápad! Po všetkých stránkach profesionálne zrealizované, s výbornými trikmi a hlavne to splnilo účel ktorý malo – OKAMŽITE totiž chcem vidieť celovečernú verziu. Tá si spád pár minútovej ukážky samozrejme zachovať nemôže, ale pokiaľ by do toho štúdio veľmi nevŕtalo, tak by z toho mohol byť jeden z najoriginálnejších sci-fi filmov za posledné roky. Len či sa ho nakoniec aj dočkáme ... 4* ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Na ploche štyroch minút je to ohurujúce, veľkolepé a svojim spôsobom veľmi neprijemné. Ktovie, či by sa rovnako dobrý efekt podarilo tvorcom dosiahnuť aj na ploche celovečernej stopáže. S dobrým scenárom, prekvapivou pointov a schopným majstrom za kamerou by to asi šlo. Každopádne rád sa o tom presvedčím. 80 %!! ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Velice napínavá a technicky zručně udělaná čtyřminutová sci-fi jednohubka z budoucnosti, ve které se nebem kromě lovců prohání i obří nestvůry v podobě Leviathanů. Rozhodně by bylo zajímavé natočit i celovečerní film - solidní vizuál by tu už byl, takže by vše záviselo na nějakém netuctovém příběhu, který by nebyl úplně stupidní. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Pokud by se tenhle nápad dobře zafinancoval a Leviathan nebude vypadat jako plyšová zrůdička z koše podivných hraček u Vietnamců, mohlo by z toho bejt i solidní sci-béčko.Režisér má určitě potenciál, protože všechno kolem vypadalo hodně kvalitně a opravdu to navnadilo, palec hore.70%.https://www.youtube.com/watch?v=s-45NTlgp-o ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: Fight Club // Nádherná audio-vizualizácia. Dúfam, že z toho o rok či dva bude celovečerný snímok :) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama