Reklama

Reklama

The Leviathan

Krátkometrážní / Sci-Fi / Akční
USA, 2015, 4 min

Režie:

Ruairi Robinson

Scénář:

Jim Uhls

Obsahy(1)

Na počátku 22. století již lidstvo kolonizovalo mnoho světů. Cestovat rychleji než rychlostí světla se dosáhlo sklizní exotické hmoty z vajec těch největších tvorů, které kdy lidstvo vidělo. Ti, kteří se účastní lovu, jsou k tomu většinou nuceni... (Inferion7)

Recenze (14)

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: Fight Club // Nádherná audio-vizualizácia. Dúfam, že z toho o rok či dva bude celovečerný snímok :) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak trochu alegorie na lidské konání zde na Zemi. Vesmír. S čím kdo zachází, s tím také schází. Výborná atmosféra. Nějak jsem si vzpomněl nejen na velryby... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Pokud by se tenhle nápad dobře zafinancoval a Leviathan nebude vypadat jako plyšová zrůdička z koše podivných hraček u Vietnamců, mohlo by z toho bejt i solidní sci-béčko.Režisér má určitě potenciál, protože všechno kolem vypadalo hodně kvalitně a opravdu to navnadilo, palec hore.70%.https://www.youtube.com/watch?v=s-45NTlgp-o ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Velice napínavá a technicky zručně udělaná čtyřminutová sci-fi jednohubka z budoucnosti, ve které se nebem kromě lovců prohání i obří nestvůry v podobě Leviathanů. Rozhodně by bylo zajímavé natočit i celovečerní film - solidní vizuál by tu už byl, takže by vše záviselo na nějakém netuctovém příběhu, který by nebyl úplně stupidní. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vím jen jedno: chci film! Prosím, moc prosím. Parádní vizuál, supr nápad a pokud by se k tomu přidal i dobrý scénář, mohlo by se jednat o velice dobré a originální sci-fi. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ako concept teaser, je to jeden z tých najlepších v celej svojej histórii. A ak sa snímok naozaj dostane na plátna kín, tak ako sa sľubuje, máme sa na čo tešiť. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Skvelo natočený concept trailer na zatiaľ neexistujúci sci-fi film o súboji s Leviathom (leviathmi?), akurát dianie namiesto vody situuje do vzduchu. Skvelý nápad! Po všetkých stránkach profesionálne zrealizované, s výbornými trikmi a hlavne to splnilo účel ktorý malo – OKAMŽITE totiž chcem vidieť celovečernú verziu. Tá si spád pár minútovej ukážky samozrejme zachovať nemôže, ale pokiaľ by do toho štúdio veľmi nevŕtalo, tak by z toho mohol byť jeden z najoriginálnejších sci-fi filmov za posledné roky. Len či sa ho nakoniec aj dočkáme ... 4* ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Na ploche štyroch minút je to ohurujúce, veľkolepé a svojim spôsobom veľmi neprijemné. Ktovie, či by sa rovnako dobrý efekt podarilo tvorcom dosiahnuť aj na ploche celovečernej stopáže. S dobrým scenárom, prekvapivou pointov a schopným majstrom za kamerou by to asi šlo. Každopádne rád sa o tom presvedčím. 80 %!! ()

RoyBatty444 

všechny recenze uživatele

Postavy vyzerali moc počítačovo v pohyboch a akcia síce mala správne tempo ale nemala invenciu a originalitu hlavne boj s príšerou. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Tež mě teaser zaujal, má potenciál a mohl by vzniknout dost zábavný snímek, samozřejmě, kalkujumeme tu s množstvím vět začínajících na "Kdyby"... ale nápad tu je, tak proč ne. ()

Reklama

Reklama