Reklama

Reklama

Léto v Řecku

(TV film)
  • Česko Osudové léto v Řecku (více)

Obsahy(1)

Rieke přijede do Řecka jako řidička autobusu, který jí ale hned první noc ukradnou. Samozřejmě z nehlídaného parkoviště, což znamená, že pojišťovna nemusí pojistku vyplatit. Rieke se seznámí s Yannisem, který jí pomáhá vyřešit ztracený autobus, a uvědomuje si, že její život není takový, jaký by si přála, takže když se autobus najde, neodjede s ním, ale rozhodne se udělat si v Řecku dovolenou. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (6)

troufalka 

všechny recenze uživatele

Všechny romantické filmy, které začínají Osudové léto v ... jsou na jedno brdo. Jejich jedinou nespornou výhodou jsou lokace. ()

Sygauras

všechny recenze uživatele

Chtělo by to natočit druhý díl o tom, jak všechny zavřely do vězení za podvody, lhaní, úplatky a různé další ojebávání zákonů. Není tad v podstatě jediná postava která by něco z toho neprovedla. ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Další ze série filmů, kde se děj odvíjí díky debilitě hlavní postavy (tady hlavní hrdinky příběhu), která najednou vypne mozek a aniž by si cokoli ověřila, dělá závěry s dalekosáhlými důsledky. Jenomže Řecko je překrásné, příběh mě přece jen vtáhnul, takže pokud mám být k sobě a dalším divákům poctivá, musela jsem tomu dát tři hvězdy. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Film "Leto v Grécku" (Ein Sommer in Griechenland) vznikol v produkcii nemeckej televíznej stanice ZDF. Natočil ho grécky režisér Jorgo Papavassiliou. Z veľkej časti sa odohráva v hlavnom meste Grécka, v Aténach. Krádež drahého turistického autobusu spojí dohromady nemeckú šoférku Rieke Nigburová a gréckeho taxikára Yannisa Papadopoulosa. Pomôžte jej, ona pomôže jemu, zaľúbia sa, dôjde ku nedorozumeniu, nakoniec sa všetko vysvetlí a tak nič nebude stáť v ceste ich láske. Jednoduchá lovestory s romantickým happyendom. Prekvapivo mi to padlo vhod. Predovšetkým preto, že sa to odohráva v nádherných gréckych lokáciach. Mám slabosť pre všetko grécke a tak sa mi páčila aj táto jemná romantická komediálna dráma. A ak niekomu nesadli tie šikovné podvody, malé klamstvá, úplatky a rafinované obchádzanie zákonov, tak zrejme nikdy nežil nejaký ten čas v Grécku, a tým pádom vôbec nepozná mentalitu a náturu tohto národa. *** ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama