Reklama

Reklama

King Jack

Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Jack (Charlie Plummer) si myslí, že svet sa točí okolo neho a tak sa môže k iným správať ako idiot. Snáď nikdy ešte neurobil nič pre niekoho iného a nebude to ani inak po tom, ako sa jedného dňa dozvie, že sa celý víkend bude musieť starať o svojho dvanásťročného bratranca Bena (Cory Nichols), ktorému ochorela matka. Jackova mama Karen (Erin Davie) je však presvedčená, že by mohol byť dobrým chlapcom a synom, ale to by Jackovi nesmeli strpčovať život výrastkovia zo susedstva, napríklad Shane (Danny Flaherty). (sochoking)

(více)

Recenze (6)

emma53 

všechny recenze uživatele

Chápu, takových filmů je hafo a pak se už těžko hodnotí, ale mně se moc líbilo jak skvěle zahrál Christian Jacka, proto jdu nahoru. Ta šikana se mně už zdála na hraně i vzhledem k tomu, že to městečko bylo snad vylidněné. Jen jednou se tam mihli poldové a jinak jen prázdnota a pár lumpů. Děvčata byly jen takovým zpestřením a už končím s negací. Prostě ta čtvrtá je za Jacka. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Výborný indie snímek o dospívání se skvělým obsazením. Christian Madsen se potatil:) Celou dobu sledování jsem přemýšlela, v jaké době se snímek vlastně odehrává. Feelingem, částečně stylem oblékání, i jaksi vybavením mi to přišlo jako 90. léta. Sice se tu objevují mobily (tlačítkové!:), ale žádný Facebook, žádné sdílení, žádné odporné "selfie", ani jiné technické výdobytky "moderní" doby. Early 00's, maybe. Hlavní hrdina Jack v podání Charlieho Plummera mi hodně připomínal souseda, kluka, který býval v baráku vedle nás, tou dobou byl ve stejném věku a i u něj se jednalo o "troubled character." Přímo jsme nikdy neviděli, co prováděl, jen jsme se všechno vždy doslechli. Jen jsme se zdravili, na schodech většinou, člověk tak jen mohl přemýšlet o tom, co za běsaře to může být:) Tuto nezávislou Ameriku mám moc ráda."Kdy naposledy jsi udělal něco pro někoho jinýho?" ()

Sufferer 

všechny recenze uživatele

Vskutku pozoruhodný zástupca coming-of-age vlny podávajúci naturalistický obraz objavovania sexuality a šikanovania čoby akné mladej generácie. Rozvrhnutý na príjemnej časovej ploche, s civilným hereckým prejavom a rozprávaný neokázalým filmovým jazykom. Ukážkový príklad toho, prečo ma čoraz viac baví objavovať nové zákutia nezávislej scény. ()

Cinematrix

všechny recenze uživatele

Teda, to jsem si dal! Těším se na další neotřelý indie film a místo toho dostanu pohled na nesympatického spratka, který si za své chování šikanu vyloženě zaslouží. Pohrdá vším a všemi, kromě jedné, neméně nesympatické holky, (což by nevadilo, není to módní přehlídka, ale rádoby film ze života...), které pošle selfie svého pinďoura, takže po zbytek filmu víme, že náš "hrdina" opravdu není obdařen vůbec ničím. Přesto má tento film jedno pozitivum: trvá jen 80 minut včetně dlouhých titulků, takže s trochou sebezapření se to dá dokoukat do konce už jen ze zvědavosti, zda to dopadne jinak, než tušíte od samého začátku. A tušíte správně, dopadne to přesně tak, jak jste tušili. Film záměrně nehodnotím, protože jsem zde nový a nechci hned v prvních komentářích něčemu dávat nízké hodnocení jen proto, že mne to neoslovilo a navíc se takovýchhle snímků rojí víc, než Seagalovek v bulharské koprodukci. Ale ruku na srdce, opravdu se vám takovéhle filmy líbí, nebo jim dáváte vysoké hodnocení jen proto, aby bylo vidět, že nejste kulturní barbaři a ve skrytu duše si pustíte něco jiného, co vás mnohem víc pohladí? ()

GAVIN17 

všechny recenze uživatele

Původně jsem nezamýšlel tento film komentovat, ale dva komentáře na této stránce mne k tomu přiměly. Je to dobře zpracovaný příběh, drsný, ale i výmluvný, který mne upoutal a udržel v napětí až do dobrého konce, který ovšem nebyl samozřejmý, i když ve vývoji poznání postavy Jacka se dalo tušit, že je v jádru dobrý, jen je potřeba nastavit podmínky, aby se jeho vnitřní já projevilo. Výkon Charlieho Plummera byl vynikající a tak jsem nakonec, v souhrnu všech kvalit, dal filmu čtyři hvězdičky, které si určitě zaslouží. ()

Mates Hradecky 

všechny recenze uživatele

Nečekané překvapení. Obyčejný příběh o šikaně s dokonalým a uvěřitelným hereckým ztvárněním obou hlavních i vedlejších postav. ()

Reklama

Reklama