Reklama

Reklama

Jak vyrobit vraha

(seriál)
  • USA Making a Murderer
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Tenhle thriller o skutečných událostech, natáčený po dobu 13 let, sleduje nevídaný příběh dvou mužů obviněných z děsivého zločinu, který možná ani nespáchali. (Netflix)

Recenze uživatele oli9 k tomuto seriálu (3)

Jak vyrobit vraha (2015) 

Moje žena mi vždy říkala ... K soudu si nejdeš pro spravedlnost ale pro rozsudek ! A tohle jí dalo zapravdu, tak dlouho semnou už necloumali emoce jako u tohohle díla. Tolik nesympatických lidí jako Kratz, prohnilí policisté a soudy v Manitowoc. Nebudu si tu hrát na soudce jestli vinen či ne ,ale o to jestli dát někomu šanci nebo sméct vše ze stolu a uvědomit si co vše dokážou posraná média a přiště si i vy řeknete ... počkám si jak to bylo a čas ukáže co přinese dál... Seriál je skvěle natočen, srozumitelně popsán každý detail. Uvidíte jeden díl a chcete vidět další a další... Nakonec rozporuplné pocity z toho, že to kurva neskončilo neskončilo dobře..... Nebo spíše neskončilo ()

Série 1 (2015) (S01) 

K soudu si nejdeš pro spravedlnost ,ale pro rozsudek... Neuvěřitelně prohnilý systém . Kdyby někdo natočil takový film , tak si řeknu co je to za hovadinu tomuhle by nevěřilo ani děcko ani milovník béčkových filmů .... ()

Série 2 (2018) (S02) 

Hltáte jeden díl za druhým a chcete vědět co přinese další a další den a jaký další důkaz....V koutku duše doufáte , že konečně vyjde pravda najevo a skvělý tým obhájců dělá co může a jejich důkazy začínají být neprůstřelné....A jak říká Steve Avery ...A stát vám dá další a další ránu....... ()

Související novinky

Netflix vyhodil zásadní manažerku

Netflix vyhodil zásadní manažerku

02.04.2023

Netflix stále prochází reorganizací s cílem ušetřit a zajistit, že u něj budou vznikat co nejsledovanější tituly. Posledním kolem těchto změn neprošla Lisa Nishimura, která ve firmě pracovala už od… (více)

Reklama

Reklama