Reklama

Reklama

Jak vyrobit vraha

(seriál)
  • USA Making a Murderer
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Tenhle thriller o skutečných událostech, natáčený po dobu 13 let, sleduje nevídaný příběh dvou mužů obviněných z děsivého zločinu, který možná ani nespáchali. (Netflix)

Recenze uživatele Hpatrik k tomuto seriálu (2)

Jak vyrobit vraha (2015) 

Žádný soudní systém není dokonalý, a určitě ne ten náš, ale to co se dělo, děje a nepochybně ještě bude dít v Averyho případu je nejen z pohledu nezaujetého diváka neslýchané, a nemá to obdoby. Nemůžu přestat kroutit hlavou nad tím, co všechno je možné v současné době v soudním procesu přehlížet, a jak bezmocně se při tom člověk cítí. Je úplně jedno k jaké straně se budete přiklánět, tenhle seriál/případ vás po trpělivém a pečlivém zpracování tvůrců chytne natolik, ze se od něho nedokážete odtrhnout, dokud úplně neskončí. ()

Série 2 (2018) (S02) 

Druhá část/série už logicky není tak šokující jako ta první, nicméně protože je případ stále aktivní, nabízí spoustu překvapivých zvratů a důkazů, a kvalitativně je téměř stejně vysoko, jako ta první. ()

Související novinky

Netflix vyhodil zásadní manažerku

Netflix vyhodil zásadní manažerku

02.04.2023

Netflix stále prochází reorganizací s cílem ušetřit a zajistit, že u něj budou vznikat co nejsledovanější tituly. Posledním kolem těchto změn neprošla Lisa Nishimura, která ve firmě pracovala už od… (více)

Reklama

Reklama