Reklama

Reklama

Jak vyrobit vraha

(seriál)
  • USA Making a Murderer
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Tenhle thriller o skutečných událostech, natáčený po dobu 13 let, sleduje nevídaný příběh dvou mužů obviněných z děsivého zločinu, který možná ani nespáchali. (Netflix)

Recenze uživatele Pajky3 k tomuto seriálu (1)

Jak vyrobit vraha (2015) 

Netflix na mě tak dlouho házel druhou sérii, kvůli její nedávné premiéře, až jsem se rozhodl, že se na tu první přeci jen podívám a odškrtnu si tak ze seznamu jeden z těch seriálů, o kterých v posledních letech mluví snad úplně každý. Making a Murderer mě ale hlavně utvrdil v jednom, true story documentary prostě není něco, co by mě extrémně bavilo a po shlédnutí první řady musím říct, že mě ten hype kolem až zaráží. Tím tomu neupírám, že jde o těžko uvěřitelný příběh, který by si nikdo z nás nechtěl projít. Vzhledem k tomu, že první série se staví na stranu obžalovaného, tak je jasné, že na jeho konci budete mít nutně pochybnosti. Já netvrdím, že to tu vraždu nespáchal a ani to, že za ní je policie, ale podle mě se tady nejedná o případ, kde jste přesvědčeni "beyond reasonable doubt". Aniž bych chtěl, tak mě teď vlastně zajímá, jestli má druhá řada ještě co nabídnout. Druhá řada se snaží pokračovat v obhajobě Stevena Averyho, rozebírá spoustu dalších důkazů a snaží se nabídnout několik jiných teorií ohledně toho, jak se to všechno stalo. Nerad to přiznávám, ale nakonec mě to zajímalo víc než bych chtěl, i když ten hype je mi pořád záhadou. Jsem si jistý jedním, v tomhle případu se hodně věcí stalo za podivných okolností, ale zklamalo mě, že to nepřichází s žádným uzavřením či alespoň vysvětlením. Druhé řadě by určitě nevadilo zkrácení třeba tím, že by se vypustil život rodiny. Mimochodem všiml si někdo, kolik "českých" jmen je v případu zapojeno. Kocourek, Dvorak, Janda... ()

Související novinky

Netflix vyhodil zásadní manažerku

Netflix vyhodil zásadní manažerku

02.04.2023

Netflix stále prochází reorganizací s cílem ušetřit a zajistit, že u něj budou vznikat co nejsledovanější tituly. Posledním kolem těchto změn neprošla Lisa Nishimura, která ve firmě pracovala už od… (více)

Reklama

Reklama