Reklama

Reklama

Hloubka ostrosti

(amatérský film)
  • angličtina Depth of Field
Trailer 2
Krátkometrážní / Akční
Česko, 2016, 23 min

Obsahy(1)

Příběh je o fotografovi, který se ráno probudí zbitý doma a díky flashbackům se mu vybavuje, že ho někdo v noci přepadl. Vyjde najevo, že fotograf byl najat, aby pořídil důkazy o nevěře jednoho zámožného podnikatele. To se samozřejmě podnikatelovi nelíbí ... (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (11)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Nebudu rozebírat rozhovory, které byly občas tak trochu mimo, akce byla skvěle zvládnutá (krom pár úseků, kde byly znát "falešné údery"), děj i když docela rozházený se po nějaké době vysvětlil. Na české poměry jeden z nejlepších akčních kraťasů, a to i na profi scéně. ()

Goumen 

všechny recenze uživatele

Zajímavý projekt, kterých u nás moc není. Dokud hlavní hrdina bojuje, tak je to super, ale jak začne mluvit, už je to podstatně horší. Ale tohle není film o hereckých výkonech, ale spíše o akci a ta je na české poměry dost povedená. Bohužel jsem měl pocit, že je tam těch efektů někdy až zbytečně moc. ()

Allica 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec špatné. Technicky je to zvládnuté. I když místy by více světla neuškodilo, ale to je detail. Na co bacha potom - co máte zrovna v záběru, párkrát se vám tam objevují tašky od foťáků nebo stativy. Bohužel se mi ale od vás líbili víc ty krátké filmy, které byli zvládnuté i obrazově mnohem líp. Tady mi přišlo, že už nebylo příliš času se s tím tak vymazlit. ()

HIPHOPer 

všechny recenze uživatele

Na české poměry velmi slušný a zajimavý film.České špičky v Muay thai,nechybí troška humoru a skvělý efekty....na tenhle krátkometrážní film jsem se těšil dlouho a vyplatilo se.Od začátku do konce jsem se bavil ale má jednu chybu,velkou chybu a to,že je strašně krátký ale snad se to uchytí natolik,že Lukáš spolu s Jaroslavem a celá špička Muay thai se dohodnou na nějakem pokračováním,nebo spíše jiný druh děje filmu a natočí celovečernák.za mě obrovský palec nahoru ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Film vznikl jako fanouškovský projekt, většina lidí ze štábu ho dělala pro to, že si chtěli zkusit natočit v Čechách akční film. (Zdroj: ČSFD)
  • Do akčních scén se zapojila spousta neherců. Všichni ale mají zkušenosti s bojovými uměními či sporty. Do filmu se zapojily české fighterské špičky: Jiří Žák, Karlos "Terminátor" Vémola, Petr " Monster" Kníže. (Zdroj: ČSFD)
  • Film se točil na kameru SONY FS700, hlavně kvůli možnosti slowmotion záběrů. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama