Reklama

Reklama

Rivalky na hrazdě

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté co talentovaná gymnastka odejde z týmu, čeká ji nová šance v podobě sportovní pomoci kamarádce. Šestnáctiletá Kelly je sportovkyně tělem i duší. Miluje gymnastiku, a na výsledcích je to vidět. Bohužel s mámou opouštějí Ameriku a stěhují se do Austrálie, a tak gymnastického programu musí zanechat. Zapřísahá se, že už s gymnastikou navždy skončila. Seznámí se s novým prostředím, potká i novou kamarádku, která bude potřebovat její pomoc. To Kelly vrátí nejen zpět do hry, ale touha pomoci jí současně navrací ztracenou sebedůvěru. Najde opět sebe samu i radost ze sportu? (TV JOJ)

(více)

Recenze (7)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Další sladce motivační film, který má nahnat holčičky do tělocvičen. Ale má to jeden háček. Tedy, vlastně je tu háčků jak na stromečku. Příběh: žádný. Kamera: v záběhu. Střih: on speeeed!. Herci: došli. Režie: pauza na cigáro. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Rivalky na hrazde alebo ako si otrieť frndu o drevo a doživotne si zničiť kĺby. Hlavne pri tej pyšnej majsterke s nadváhou tak zo 20 kilo som mal vážne obavy, že sa kladina rozpadne. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

V tomto sportovnim dramatu celi gymnastka tlaku a kybersikane. Kdo chce videt nejake australske filmy, kazdy rok je prazskem kine Lucerna Festival australskych filmu. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Dost béčkový film. Herecké výkony pokulhávaly a nejen ty. I když mám gymnastiku hodně ráda, tak tohle mě opravdu moc nebavilo. 40%. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

O gymnastike sa natočilo a hlavne v anglosaských krajinách stále točí veľa filmov. Možno preto, že na tomto námete sa ľahko zobrazujú veci ako vytrvalosť, individuálne osobné kvality, schopnosť byť najlepší, schopnosť čeliť problémom atď. Z hladiska producentov je gymnastika trefa do čierneho, ale diváci s tým nie vždy súhlasia. Keďže som už pár filmov na túto tému videl, môžete mi veriť, že Rivalky na hrazde patria vrámci subžánru k tej lepšej polovici filmov, čo možno v TV vidieť. ()

Gienah 

všechny recenze uživatele

Myslím, že pre cieľové publikum (-násť) je to vhodný a pohodový film. Cez optiku lásky k športu sa tam riešia životné situácie ako šikana, rozchod rodičov a presťahovanie sa do nového mesta, nové začiatky. Film poukazuje na to, že sa musíme naučiť rozumieť sami sebe a pri rozhodovaní o budúcnosti sa nenechať natlačiť do škatuľky, ktorú si pre nás vysnívali naši rodičia. PS: A áno, je potrebné sa preniesť cez slabé herecké výkony. ()

Kaylar 

všechny recenze uživatele

Film se sportovní a vztahovou tématikou, určený spíše teenagerům. Děj je poměrně předvídatelný, ale příběh jakž takž drží pohromadě. Žádná katastrofa to není. ()

Reklama

Reklama