Reklama

Reklama

Každý člen vojska vraj hovorí, že v deň, kedy sa jeho služba skončí, bude oslavovať, ako keby bol koniec sveta. V tomto filme sa však vojaci naozaj ocitnú na pokraji konca sveta. Po spomínanej tradičnej párty, ktorá vôbec nedopadla dobre, zisťujú, že ich mesto je plné nemŕtvych, a oni sú poslednou nádejou na záchranu sveta. Dokážu však chlapi, ktorí v sebe ešte stále majú zvyšky alkoholu z poslednej noci, nájsť liek a pomôcť tak osobám, ktoré nákazu prežili? (Marceloo)

(více)

Recenze (13)

ShotgunED 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se těžko hodnotí. Za prvé musím říct, že 3/4 hlášek jasně dává najevo, že film cílí hlavně na vojáky, či armády znalé. Ostatní budou mimo a naříkat nad trapárnou. Pro nás zbraněmi, chlastem a pošahaným humorem prolezlé je to ovšem zábavná jednoduchá freska natočená očividně pro radost a zábavu. Rozpočet je bohužel nižší, takže kvalitou obrazu a herců se to rovná Youtubu. Takže pro mě zábava za 5 i když ne každý vtip je povedený. Jako celek jsem se však pobavil nad míru, ostatní kvality jsou bohužel níže, mé hodnocení zde je průměr. I bring love to dark places :-D ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tohle mě skutečně dostalo. Parodie na akční hororové filmy se zombie, kdy v podstatě každá scéna je nějakým vtipem, každou chvíli někdo hlásí. Jasně, je toho moc a někdy ty vtipy nevyjdou, je vidět, že je to celkem levné, triky jsou otřesné, ale stejně jsem se bavil, to film splnil naplno. Nečekané, ale povedené. ()

Reklama

Warthog 

všechny recenze uživatele

Tady je zásadní jedna věc a tou je cílová skupina. Film je dílkem veteránů amerických speciálních sil a bandy kolem Black Rifle Coffee Company (pražírna, která zaměstnává veterány a dealuje pořádný kafe). Kdo zná jejich Youubový kanál a videa o zbraních, kafi, slanině a kozatejch holkách, ví. Humor je svérázný, herecké výkony ani nemají aspirovat na nějaké umění. Troufnu si říct, že veteráni zahraničních operací na Středním východě se budou křenit od začátku do konce a naopak civilisté, kteří specifický humor a mindset US Army neznají, budou civět, co je to za kravinu. Tady nebude žádný neutrální divák, jednoduše love or hate. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

80% z 2 904 zhúlených onanistov z IMDb sa rozhodlo zmiasť celý svet, pričom sa všemožne snažia presvedčiť okolie, že "Range 15", napriek silnej dávke trápnosti stojí za pozornosť. Kým podaktorí bez váhania skočili na cajgel bez sedačky, aby si to celé dosýtosti užili, ostatní predsa len otvorili viac ako jedno oko a reálne zhodnotili, že táto atrapa "Hangover" v kombinácii s "Armageddon-om" bez Bruce Willisa nie je viac - ako len obyčajnou píčovinou. Ja netvrdím, že sa som sa pár krát nezasmial, že by boli podaktoré pasáže hodné zombie subžánru vyslovene márne, ale päť hviezd??? A 7,8 rating??? - 45% ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Každý člen vojska vraj hovorí, že v deň, kedy jeho služba skončí, bude mať párty, ako keby bol koniec sveta. V tomto filme sa však vojaci naozaj ocitnú na pokraji konca sveta. Po spomínanej tradičnej párty, ktorá vôbec nedopadla dobre, zisťujú, že ich mesto je plné zombíkov a oni sú pre svet poslednou nádejou na záchranu. Dokážu však chlapi, ktorí v sebe ešte stále majú zvyšky alkoholu z poslednej noci, nájsť liek a pomôcť tak osobám, ktoré nákazu prežili? - Čo môže byť pre človeka, ktorý je závislý na hororoch a miluje MMA lepšie, než deväť po sebe nasledujúcich UFC eventov každý víkend, prekvapivo dobré Bellator udalosti a ďalší Rizin openweight turnaj s návratom Cro Copa, Wanderleia a možno aj Fedora? Odpoveďou je to, keď sa pár dní pred týmto obdobím objaví Zombie horor plný MMA fighterov. Na Range 15 som bol zvedavý len kvôli Timovi Kennedymu, ktorý sa po poslednom kontroverznom fighte venuje v prvom rade povinnostiam v armáde. Samozrejme pre ludí, ktorí nepoznajú UFC, bude tento horor len ďalším Zombie nezmyslom, lenže pre človeka, ktorý takmer každý deň počúva Mikea Goldberga a jeho legendárne výkriky HE'S HURT! alebo IT'S ALL OVER! alebo JUST LIKE THAT! je to siedme nebo. Vidieť Wonderboya, legendárneho Randyho, Julie Kedzie, Josha Thomsona alebo Phila Davisa ako zombies je pre mňa ozajstným guilty pleasure. Ross Patterson to u mňa dokázal už predtým s Helen Keller vs. Nightwolves a podarilo sa mu to znova. Trápny americký humor prevyšuje kombinácia amatérizmu a úmyselnej stupidity, takže sa nedivím tomu, že to dnes malo na IMDB hodnotenie 9.2 po tom, čo to ohodnotilo viac ako 2700 osôb. V našich negatívnych končinách však samozrejme tento horor zostane pochovaný vlnou kritiky. + Danny Trejo + Richard Riehle + Mindy Robinson + herec z Cabin Fever: Patient Zero + herec z A Christmas Horror Story + herec z The Thing a Smiley + herec z Life After Beth a Helen Keller vs. Nightwolves + herec z The Purge: Anarchy + 2 herci z Helen Keller vs. Nightwolves + 3 herečky z Helen Keller vs. Nightwolves ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Tvorcovia chceli vo svojej kampani na Indiegogo vyzbierať 325 000 €. Nakoniec sa im podarilo cez 1,1 milióna € od viac ako 10 000 osôb. (Marceloo)

Reklama

Reklama