foto

Sean Astin

  • nar. 25.2.1971 (47 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Na prestížnej škole UCLA vyštudoval Históriu americkej literatúry a kultúry. Filmovým debutom preňho bolo v roku 1981 účinkovanie po boku vlastnej matky v televíznej snímke MAMA, PROSÍM, NEBI MA. Na plátne sa po prvý raz mihol v dobrodružstve z produkcie Stevena Spielberga - ROŠŤÁCI. Astin je tiež sľubným režisérom. Za svoj krátky film KANGAROO COURT, ktorý produkoval spolu so svojou ženou Christine, bol v roku 1994 nominovaný na Oscara. V súčasnosti je už riadnym členom Cechu amerických režisérov (Directors Guild of America) a má za sebou réžiu jednej epizódy úspešného televízneho seriálu z produkcie HBO - PERVERSIONS OF SCIENCE.

Martin "POMO" Pomothy

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gloria Bell
eHero
2017 Bad Kids of Crestview Academy
Dead Ant
For All Eyes Always
Swing State
The Lears
2016 Bez obojku
Range 15
The Do Over
2015 Checkmate
DCU: Liga spravedlivých: Trůn Atlantidy
Do You Believe?
Half-Shell Heroes: Blast to the Past (TV film)
The Dramatics: A Comedy
Woodlawn
2014 Cabin Fever: Patient Zero
Liga spravedlivých: Válka
Máma na tahu
Nebojácné pastelky
Stan Lee’s Mighty 7 (TV film)
The Boys of Abu Ghraib
The Surface
Žabák Ribit
2013 Extrakce
Freemason, The
Kdo zachrání Vánoce?
Monstrózní přátelství (TV film)
Out West
Santa Switch (TV film)
The Surgeon General (TV film)
2012 Adopce hrůzy (TV film)
Amazing Love
Dorothy and the Witches of Oz
2011 And They're Off
Demoted
Vánoční cesta lásky (TV film)
2009 Tak se měj
2008 Barva kouzel (TV film)
Navěky silný
Pohádky z lesa 2
2007 The Final Season
What Love Is
Za hranicí strachu
2006 Klik - život na dálkové ovládání
Thanks to Gravity
2005 Deset minut života
Herkules (TV film)
Větší než nebe
Úsměv
Škola tance a šarmu
2004 50x a stále poprvé
Balto 3
Elvis už odešel
2003 Pán prstenů: Návrat krále
The Long and Short of It
2002 Pán prstenů: Dvě věže
2001 Pán prstenů: Společenstvo Prstenu
Ztráty a nálezy
2000 Dish Dogs
Nízký přelet
The Last Producer
1999 Deterrence
Kimberly
1998 Epidemie lásky
Skandál Bulworth
1996 Odvaha pod palbou
1995 Harrison Bergeron (TV film)
Low Life, The
1994 Nejlepší máma
Tetovaná Tereza
1993 Bourák
1992 California Man
1991 Kam tě den zavede
Nebezpečná hra na vojáky
1990 Memphiská kráska
Willies, The
1989 Válka Roseových
Zůstat spolu
1987 Like Father Like Son
Léto na divoké řece
1986 B.R.A.T. Patrol, The (TV film)
1985 Rošťáci
1982 Rules of Marriage, The (TV film)
1981 Please Don't Hit Me, Mom (TV film)

TV seriály

2018 The Epic Tales of Captain Underpants (TV seriál)
2017 Stranger Things (TV seriál) - herec, a.z.
Chapter Nine: The Gate (S02E09) - a.z.
Chapter Eight: The Mind Flayer (S02E08)
Chapter Six: The Spy (S02E06)
další epizody (8)
2016 Bunnicula (TV seriál)
Knihovníci (TV seriál)
And the Tears of a Clown (S03E05)
2015 Con Man (TV seriál)
Agresivní virus (TV seriál)
Occido Lumen (S02E12)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Zrůdy noci (S01E08)
Na prokázané služby (S01E07)
Zákryt (S01E06)
další epizody (8)
Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
2012 Christine (TV seriál)
Želvy Ninja (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
Viper (S02E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vyděrač (S09E18)
2011 Superagent Oso: Tři zdravé kroky (TV seriál)
Čarodějky ze země Oz (TV seriál)
2009 Superagent Oso (TV seriál)
2007 5 Second Movies (TV seriál) - a.z.
Mistři science fiction (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Sháním práci (S02E22)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk je vám k službám (S05E12)
2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S05E13)
Day 5: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S05E12)
Day 5: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S05E11)
další epizody (10)
2005 Na Západ (TV seriál)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Milionová výhra (S01E17)
2003 Party Wagon (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2015 Remember the Sultana - vyp.
2014 Video Games: The Movie
2012 Addicted to Fame
2011 With Great Power: The Stan Lee Story
2010 Letecká válka (TV film)
2005 Království surikat (TV seriál)
Pán fanoušků: Společníci Prstenu
2004 Cameras in Middle-Earth
Designing Middle-Earth
Film Trix 2004
From Book to Script: Forging the Final Chapter
J.R.R. Tolkien: The Legacy of Middle-Earth - a.z.
Passing of an Age, The
Weta Digital
2003 Battle for Helm's Deep Is Over..., The
Designing Middle-Earth
Editorial: Refining the Story - a.z.
J.R.R. Tolkien: Origins of Middle-Earth
Music for Middle-Earth - a.z.
Taming of Sméagol, The
2002 Cameras in Middle-Earth
Day in the Life of a Hobbit, A
Fellowship of the Cast, The
From Book to Script
J.R.R. Tolkien: Creator of Middle-Earth
Making of 'The Lord of the Rings', The
Making the Movie (TV film)
Scale
2001 Breaking the Silence: The Making of 'Hannibal'
Film o filmu: Pán prstenů - Návrat krále (TV film)
Quest for the Ring (TV film)
1999 Celebrity Profile: Patty Duke (TV film)
1997 Long Way Home, The

TV pořady

2017 Beyond Stranger Things (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2009 Michael Douglas: Pocta za celoživotní dílo (TV pořad)
2004 76. Annual Academy Awards (TV pořad)
The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 100 Years of Hope and Humor (TV pořad)
4Pop (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2003 The Long and Short of It
1994 Kangaroo Court
1988 On My Honor

TV seriály

1999 Angel (TV seriál)
1997 Perversions of Science (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(44)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace