foto

Bryan Callen

  • nar. 26.1.1967 (50 let)
    Manila, Filipíny
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Flock of Dudes
Range 15
2014 Chlap na dvě věci
Letadla 2: Hasiči a záchranáři
Ohledně minulé noci
Ulička hanby
2013 Jízda švárů
10 Rules for Sleeping Around
2012 ...Or Die
2011 Division III: Football's Finest
Pařba v Bangkoku
Poolboy: Drowning Out the Fury
Warrior
2010 Jednačtyřicetiletý panic
2009 Kšeftáři
Pařba ve Vegas
2008 Dostaňte agenty Bruce a Lloyda
2007 I Do & I Don't
Imperfect Union (TV film)
Mirror, The
Sweetzer
2006 Scary Movie 4
2003 Fish Without a Bicycle
Mládí v trapu
Santa je úchyl!
2000 Wirey Spindell
1999 Lucid Days In Hell
1998 Whacked

TV seriály

2017 Kingdom (TV seriál)
Cactus (S03E09)
2016 Kingdom (TV seriál)
No Sharp Objects (S02E20)
Take Pills (S02E15)
Woke Up Lonely (S02E13)
další epizody (4)
2015 Kingdom (TV seriál)
Pink at Night (S02E06)
Broken or Missing (S02E03)
New Money (S02E01)
2014 Kingdom (TV seriál)
The Gentle Slope (S01E08)
Animator/Annihilator (S01E07)
Flowers (S01E04)
2013 Goldbergovi (TV seriál)
Kirstie (TV seriál)
2012 Sullivan a syn (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Tři strážníci (S05E05)
2011 Údolí smrti (TV seriál)
Up All Night (TV seriál)
2010 Pretend Time (TV seriál)
Svetlana (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rána sekyrou (S08E17)
2009 Jsem v kapele (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Sexuální praktiky Kanaďanů (S04E18)
Sorry, kámo (S04E16)
Mírová dohoda (S04E12)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Jéé! (S04E08)
Řetězec řvaní (S03E15)
2007 Bejbybum (TV seriál)
Profesionálky (TV seriál)
2006 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Život mezi gorilami (S01E17)
2005 Fat Actress (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Stacked (TV seriál)
2004 Cheap Seats: Without Ron Parker (TV seriál)
Significant Others (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kdo se směje naposled (S03E20)
2002 Less Than Perfect (TV seriál)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Inside Schwartz (TV seriál)
Sketch Pad (TV seriál)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
1999 Random Play (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Příšerná kocovina (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Oz (TV seriál)
Escape from Oz (S02E08)
Animal Farm (S02E07)
Strange Bedfellows (S02E06)
další epizody (7)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
1995 NewsRadio (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2017 Funny: The Documentary
2003 I Love the '80s Strikes Back (TV seriál)

TV pořady

2011 Naughty Show, The (TV pořad)
2009 Joe Rogan Experience (TV pořad)
2008 The Smoking Gun Presents: World's Dumbest (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
2006 Live at Gotham (TV pořad)
2001 Late Friday (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace