Reklama

Reklama

Toxický mstitel

  • USA The Toxic Avenger (více)
Trailer

Obsahy(1)

Do rukou se vám dostává vlajková loď všech kultovních úchyláren. Důkaz toho, že toxický odpad je věc vysoce pozitivní, přinášející lidstvu dobro a že z nás, malých lidiček bez šance, může udělat hrdiny bez bázně a hany. Stejně tak, jako pomohl Melvinovi - čističi z města Tromaville - rychle dospět v mocného Toxic Avangera, může určitě pomoci i nám. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me mile prekvapilo, cekal jsem zas dalsi chaotickou uchylarnu, ale tohle se da povazovat za film, kterej je tak spatnej az je desne zabavnej. Pribeh je neco mezi parodii a poctou superhrdinskejm filmum a je plne dostacujici. Hudba je misty sice vlezla, ale vcelku chytlava a hezky film doplnuje. A co se tyce triku, ty jsou na dobu vzniku fakt dost v pohode a nektery smrti jsou lahudkovy. Do toho tu mame tromacky uchylnej humor, naky ty hlasky, sem tam kozy a hlavne Toxieho, kterej vypada jak rozjety hovno. Celkove, i kdyz to je fakt desna uchylarna, jsem se prijemne bavil a uz se tesim na pokracovani. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Lloyd Kaufman už mě svojí tromou dokázal v minulosti pobavit podstatně víc. Kromě luxusních scének s přejetím malého dítěte, okradení a zmlácení důchodkyně, zastřelení slepeckého psa a vlastně i celého úžasného a vtipného úvodu, toho bohužel film zase tolik nenabídne, což je strašná škoda. Bohužel, po úžasném úvodu následuje jen předvídatelný a poměrně nudný děj, který tu a tam okoření nějaká vražedná scénka, které neschází nápaditost. Jen je takových scén po čertech málo. [64 %] ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Lloyd Kaufman /Rocky 1 - ako herec/ natocil hororovu komediu menom Toxic Avenger. Ono to s hororovymi komediami je tazke - najlepsie hororove komedie podla mna su Braindead a Bad Taste Petera Jacksona a este mozno ciastocne Navrat Ozivlych mrtvol. Tuto v tomto filme opat funguje to nestatstne spojenie horor a komedia, prvych 20 minut sa tam nic dohromady nedeje, a potom nastupia udalosti. Divak sam nevie, ci sa ma bavit, alebo smiat. No, pre mna teda Toxic Avenger nie je kult, a za kultove stale povazujem len Braindead a Bad Taste isteho Petera Jacksona. 52 % ()

dzej dzej 

všechny recenze uživatele

Tohle je jen slabý tromácký odvar... Terror Firmer je daleko vymazlenější - co se týče násilných scén, co se týče erotických scén, co se týče pitomosti (u Tromy to nejdůležitější). Spojení Frankensteina a superhrdiny do jedné postavy obdařené baletní sukýnkou je sice originální, to ale nezakryje zásadní nedostatek tohoto opusu: zoufale málo krve a pettingu. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že film pro mě byl zklamáním. Paradoxně jsem totiž od TROMY čekal takovou sračku, až to bude zábava. Přeci jen znám trailery na jejich filmy (a ty nemají chybu) a viděl jsem Surf Nazis (kteří sice nenadchli, ale aspoň jsem měl představu, jak vypadá film, který se TROMĚ nepovede). Jenže co čert nechtěl, Toxic Avenger nebyl vůbec prošpikovaný nevkusem, nevěrohodnou umělou krví a pitomci na každém kroku. No dobře, doho všeho tam bylo dosytosti, ale taky tady bylo dvacet minut absolutní nudy. To když se ke slovu dostala avengerská psychologie a historie postav a hlavně ty stupidní opakovačky toho, co se už jednou (nebo dvakrát) stalo. Přijde mi nefér vůči ostatním filmům dát tři hvězdy, ale zase mi je těžko dát Toxiemu jen dvě. Takže tenhle nejlepší nejhorší film všech dob zařadím mezi průměr. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (10)

  • Pes, který je postřelen v restauraci, byl speciálně vycvičen, aby uměl klouzat po podlaze. Jeho vnitřnosti pak v jedné scéně nahradily špagety polété šedou barvou. (HellFire)
  • Čtyři hodiny trvalo vsoukání se do obleku toxického mstitele. V kostýmu pak mohl Mitch Cohen jíst jedině brčkem. (HellFire)
  • Zloděj v restauraci, kterému Toxie utrhne ruku, je ve skutečnosti bez pravé ruky. V záběrech si můžete všimnout, že s ní nehýbe. (HellFire)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Superhrdinská parodie nabírá známé tváře

Superhrdinská parodie nabírá známé tváře

18.06.2021

Chystaný satirický komiksový film The Toxic Avenger posiluje obsazení. Snímek režiséra Macona Blaira (Lov, Jako v bavlnce) již dříve obsadil do titulní role Petera Dinklage, Jacoba Tremblayho,… (více)

Reklama

Reklama