Reklama

Reklama

Toxický mstitel

  • USA The Toxic Avenger (více)
Trailer

Obsahy(1)

Do rukou se vám dostává vlajková loď všech kultovních úchyláren. Důkaz toho, že toxický odpad je věc vysoce pozitivní, přinášející lidstvu dobro a že z nás, malých lidiček bez šance, může udělat hrdiny bez bázně a hany. Stejně tak, jako pomohl Melvinovi - čističi z města Tromaville - rychle dospět v mocného Toxic Avangera, může určitě pomoci i nám. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Lloyd Kaufman už mě svojí tromou dokázal v minulosti pobavit podstatně víc. Kromě luxusních scének s přejetím malého dítěte, okradení a zmlácení důchodkyně, zastřelení slepeckého psa a vlastně i celého úžasného a vtipného úvodu, toho bohužel film zase tolik nenabídne, což je strašná škoda. Bohužel, po úžasném úvodu následuje jen předvídatelný a poměrně nudný děj, který tu a tam okoření nějaká vražedná scénka, které neschází nápaditost. Jen je takových scén po čertech málo. [64 %] ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Toxický mstitel bol dlhú dobu vlajkovou loďou, výrobnej firmy Troma, počas prvej polovice 80-tych rokov. Po celé tie roky robil Llloyd Kaufman šialené veci. Nápady ktoré ho počas filmu zastihli, nemohli ostať bez povšimnutia. A tak sa Troma stala celosvetovým fenoménom a Toxický mstitel kultom všetkých dôb. ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

„Bez kýblu na toxický odpad nepúšťať!“ Stalo sa vám už niekedy, že ste sa pri hodnotení filmu nevedeli rozhodnúť výhradne medzi plnými piatimi hviezdičkami a odpadom!? Teda, u mňa je tomu tak presne v prípade tohto filmu, bohužiaľ len zhruba asi v prvých tridsiatich minútach. Stručne a jasne, amatérske filmy si pozriem, ale musia byť skutočne niečím výnimočné, aby som si ich naplno užil. Dá sa povedať, že The Toxic Avenger je ojedinelá záležitosť, pri ktorej sa asi každý divák bude cítiť tak trochu inak. Na môj vkus to bolo až príliš amatérske a prehnané, pritom práve na tom sa vo filme tak tešil. TROMA ma však sklamala. Na jednu stranu je ich „film“ neskutočne roztomilým „déčkom“, na stranu druhú ma úprimne mrzí, že len miestami. Po väčšinu času je to „len“ zámerne trápna, zvrhlá, ...........á sračka, pri ktorej na prvom mieste záleží práve na vašom vkuse a ...tolerancii!? Každopádne si ani teraz nie som so svojím hodnotením na sto percent istý, čo však viem je to, že na tom nič nezmení ani opakované sledovanie. Ale tak to už väčšinou v prípade „vlajkových lodí všetkých úchylární“ býva, či nie...? ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Au tohle repete po letech docela bolelo. Pamatuji si, že jsme to s kámošem měli zafixovaný jako jeden z kultů našeho mládí, ale asi jsme tenkrát museli ujíždět na dobrým matroši když nám to přišlo tak super. Teď už to byly z mýho pohledu spíš rozpaky i když neříkám, že pár zásadních scén který mě pobavily i dneska by se tam nenašlo. Zároveň to působí i jako přiznaný výsměch všem těm filmům s nejrůznějšími super hrdiny, ale tý vaty se mi zdá, že tu je na tu krátkou délku až příliš. Troma to byli každopádně hlavně nadšenci a explotační šílenci což je třeba určitě zohlednit, ale viděno dnešním pohledem už to prostě pro mě nemá to kouzlo co kdysi. Zároveň, ale i platí, že jednička jako jediná jakž takž obstojí i dneska což už úplně nebyl případ dalších pokračování, ale to už je zase jinej příběh.55% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ze zelené srajdy se zrodil jeden z největších neli největší hrdina společnosti Troma, která rozdělila své fandy na dvě skupiny. Jedna jejich filmy nesnáší a ta druhá je miluje. Já patřím k té druhé a Toxie patří mezi moje TOP. Mám rád tohohle ujetého hrdinu, který trestá všechnu pakáž světa nejrozmanitějšími mordy, jaké si jen člověk dokáže představit. Množství triků je hodně laciných, ale jejich ujetost mě dokáže vždycky dostat, stejně jako perverzní chvilky Kaufmanovy představivosti. Jeho fekální způsob pro humor je prostě nepřekonatelný a především nezapomenutelný! ()

Galerie (89)

Zajímavosti (10)

  • Jennifer Prichard a Robert Prichard se při natáčení zamilovali a vzali se. (HellFire)
  • Efekt rozjeté hlavy dítěte byl docílen tak, že se napustil meloun sirupem a červeným potravinářským barvivem, nasadil se na figurínu a přejel. (HellFire)
  • Zloděj v restauraci, kterému Toxie utrhne ruku, je ve skutečnosti bez pravé ruky. V záběrech si můžete všimnout, že s ní nehýbe. (HellFire)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Superhrdinská parodie nabírá známé tváře

Superhrdinská parodie nabírá známé tváře

18.06.2021

Chystaný satirický komiksový film The Toxic Avenger posiluje obsazení. Snímek režiséra Macona Blaira (Lov, Jako v bavlnce) již dříve obsadil do titulní role Petera Dinklage, Jacoba Tremblayho,… (více)

Reklama

Reklama