Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět kamarádů z dětství si užívá ve společném bytě v srdci Paříže díky velkorysosti jednoho z nich - Samuela. Jeho otec mu však nečekaně zastaví přísun peněz a Samuel, ve snaze neprozradit nepříjemnou situaci kamarádům, se pouští do riskantních projektů. Štěstí mu však nepřeje – zaplete se s místní mafií, poštve si proti sobě dealery drog, neuspěje ve světě diskoték a nakonec ho ještě začne hledat policie. Nezbývá mu nic jiného, než přiznat pravdu svým spolubydlícím kamarádům a požádat je o pomoc... (Mirius FD)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (55)

tata22 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem zas viděl něco zajímavého, nevšedního, zvláštního, evropského, a jsem tomu rád. Příjemné osvěžení mezi americkými slátaniny, které se nevím proč nazývají velkofilmy a českou vytěženou hlušinou. Francouzské filmy mám rád, vždycky osvěží, na nic si nehrají, s ničím se nemažou a dovolí si prakticky všechno. Proč ne ? Proč jen to tak neumíme ? Proč se naši tvůrci na tyhle filmy nedívají ? Možná by se něco přiučili ale asi nechtějí. Faktem je to, že v ČR by si tenhle film na sebe bohužel nevydělal. On si ale nevydělá skoro žádný, proč se tedy proboha točí, když ne pro zisk, ne pro diváky, ne pro kritiky, tak pro koho ? :-) U tohoto jsem věděl úplně jasně pro koho je, hlavně pro mladé, hlavně pro lidi, co mají rádi dobrý film a dokonce možná i pro kritiky. Tomu se přeci říká "umění" nebo ne ? :-) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Bláznivá pětka" aneb bláznivá komedie o tom, jak je možné si za každou cenu udržet byt, nakonec toho nedosáhnout, ale stejně získat víc, než jsem měl na začátku. U téhle party pěti přátel pořádně ani nechápete, jak fungují, ale oni fungují a místy jsou u toho i docela zábavní. Ne vždy, ale sem tam se nějaká scéna povede. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mám tu skútr. Nechceš ojet?" Dementní feťák, zabržděný nadrženec, zkrachovalý ulhanec, obsedantní hypochondr a docela pěkná slečna. V čem je tato pětka bláznivá? V ničem, ale mě spíš vadí, že nebyla ani trochu vtipná. Patrně to bude ve mně. Já se totiž neumím pořádně uvolnit, nikdy se nesjíždím, při sledování bukkake se neudělám a kálení na rohožku mi připadá dětinské. Vlastně mě bavilo jenom to Thajsko a zásahy dvou obličejů jednou fackou. To bylo prima, ale jinak to oscilovalo mezi nudou, trapností a spoustou nezáživných keců. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Francouzská studentská komedie o pěti kamarádech, kteří si pronajmou byt v centru a pak ho nemají jak zaplatit , tak se dají na dealování drog Je to svižné, vtipné, ale často za hranou prcičkového fekálního humoru, dialogy odvážné, trocha sexu a romantiky. Má to pár slabších nebo i hloupých míst, ale jako celek to ušlo. Nic pro intelektuály. ()

nikinikiniki 

všechny recenze uživatele

Tak tento film opravdu doporočuji, kdo se chce od srdce zasmát :) Nějaké scény jsou tam vážně k zasmání a to nemálo! Příjemní herci, dobrý a chytlavý děj, super kamera, nějaké záběry fakticky stály za to, a hlavně to, co se od komedie očekává - legrace se vším všudy! ;) Dlouho jsem se takto nepobavila :) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 16. ledna 2016 na filmovém festivalu de l'Alpe d'Huez ve Francii. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo od 27. května do 28. července 2015 v pařížském regionu a v Thajsku. (bianci)

Reklama

Reklama