Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová zábavná show je tady! Zasoutěžte si společně se dvěma týmy, které mají za úkol co nejlépe odhadnout, jak na různé jednoduché otázky z každodenního života odpovědělo sto oslovených Čechů. (TV Nova)

Recenze (164)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Důstojná tuzemská verze populárního Family Feud a nástupce 5 proti 5. Ačkoliv má Tomáš Matonoha jakožto moderátor občas rezervy a někdy se příliš zapovídá, nebo působí lehce zmateně, dokáže díky své osobnosti dodat soutěži příjemně neformální a přátelský ráz, což uvolněnému konceptu pořadu nesmírně prospívá. Koncept sám o sobě je silný a zábavný a k občasnému sledování jde o ideálního televizního společníka. ()

LesniManekyn 

všechny recenze uživatele

Americký originál Family Feud jsem byla schopná sledovat v kuse od rána do večera (za což se trochu stydím), ale na českou verzi se dá bohužel dívat jen po kalbě. Matonoha neumí improvizovat, občas mluví z cesty a trochu se mi zdá, že se šišláním a celkovým vystupováním snaží napodobit moderátora Bena Gleiba z americké soutěže Idiotest. Každopádně pořád lepší než pořady typu Popelka. ()

Reklama

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Tak já vám teda řeknu, co já na to. Televize Nova je známa svými naprosto nezištnými charitativními aktivitami. Už bylo tedy na čase věnovat se jednou zase našim mentálně zaostalejším spoluobčanům. A to platí nejen pro soutěžící z řad věrných diváků vaší televize, ale i pro průvodce. Svůj k svému. A právě proto vznikl tenhle prudce originání soutěžní pořad, který se musí líbit prostě všem. Lehce dementní moderátor s vyjadřovacími obtížemi pokladá podivné a nejednoznačné otázky dvěma stranám, jejichž úkolem je pokusit se formulovat souvislou odpověď alespoň vzdáleně k položené otázce použitelnou. Za to dostanou nějaký náhodný počet bodů (podle toho kolik jiných dementů zná stejný slova, znát význam není ovšem podmínkou!) a jak to tak bývá, kdo má na konci víc bodů, ten vyhravá možnost hádat další slova, který znají jiní dementi. No prostě šrapnel! ()

Laxik odpad!

všechny recenze uživatele

Pane bože, Matonoha je největší castingový selhání od dob biblických! Jeho retardovaný projev v Comebacku docela žeru, ale v tomhle pořadu je to konečná. Soutěžící jsou samozřejmě exhibicionisti, dotazované vyfoukli z Krampolova Nikdo není dokonalý a když slyším otázku 'Co na to Češi?' otevírá se mi kudla v kapse. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Jsem rád za navrácení parafráze 5 proti 5 na české obrazovky, a občas bylo tento pořad příjemné sledovat. Je ovšem škoda, že kvalitní projekt a soutěž musí kazit mnohdy tupé a nevtipné týmy, jejichž odpovědi jsou často bizarní..."Co nosí muži rádi a ženy většinou ne?" "Nic!" I přes časté vypínání kvůli českým kreténům mi tento pořad posloužil jako inspirace, jedna etapa celotáborové hry s tématem Mafie se jmenovala po vzoru této soutěže: Co na to mafiáni. Perlička: Kam byste bodli člověka při mučení, aby nezemřel? Odpověď: Zlomit mu vaz!...Co si jako první představíte pod pojmem mafie? Babiš! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • V jednom z rozhovorů pro TV Nova moderátor Tomáš Matonoha uvedl, že v průběhu jednoho natáčecího dne vznikne až pět dílů tohoto pořadu. (majky19)
  • Soutěž se již dříve vysílala pod názvem 5 proti 5 na TV Prima. (Bernyz)
  • Soutěže se jako obyčejný soutěžící zúčastnil bývalý ministr dopravy, zemědělství a hejtman Středočeského kraje Petr Bendl. (Zix.)

Reklama

Reklama