Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Během dlouhodobé tajné mise zachytí tým stopu vůdce Hamásu, na kterého má spadeno tajná služba Šabak. A Doron vláká do léčky zarputilého mladého boxera. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od posledních 2 sérií se nic nezměnilo. Hluboce zajímavý příběh Bashara, který by byl za jiných okolností zřejmě normálním demokratem. se utápí v neuvěřitelných a nevydařených akcích, Jako příklad uvádím třeba to, jak složitě se dostávali do Gazy, zatímco záchranná mise v sanitce už nestála za zmínku. To zřejmě bylo v pohodě, i když už celá Gaza věděla, že se jim tam pohybují židé a jejich obličeje už muselo dávno znát každé arabské děcko. A takových lapsů tu je víc. Hrozná škoda. ()

kukkik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série mi udělala velkou radost, jelikož se tvůrci poučili z chyb druhé série a všechny nedostatky, které měla, zde napravili. Děje je svižný a plný akce, přesto nechybí vypracované dialogy a samonosný příběh má pointu a hloubku. Po druhé sérii jsem tedy měl celkem strach, jak tenhle seriál dopadne, ale tady nabral ostrou otočku a překonal dokonce i sérii první, což se zase tak často nestává. 4/5 ()

Reklama

deLaFere 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden a půl hvězdy dolů. Přibylo akčnosti, ubylo logiky. Asi klasika s přibývajícími sériemi. Druhým negativem je motivační stránka jednání hrdinů. V určitých fázích seriál popírá první dvě série, viz třeba Steve. Velmi rozporuplná je postava Bashara, často jsem jeho jednání nevěřil. Bohužel jsem se i jednou ironicky zasmál, příjezd sanitky na poslední chvíli je naprosto tuctový DEUS EX MACHINA. Doronovo jednání v kontextu vztahu se Shirin v prvních dvou sériích bylo uvěřitelné a dávalo seriálu emoce (nejenom se Shirin, třeba i s jeho manželkou). Vztah k Basharovi mi připadá ambivalentní. Hrdinům jste prostě fandili a chápali je. Třetí série je bohužel v tomhle ohledu výrazně slabší. Jinak se stále jedná o velmi slušný počin, s přetrvávající atmosférou a jednoduše rádi vidíte své oblíbené postavy. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fauda je sázka na jistotu! Třetí setkání s izraelskou jednotkou bojující proti arabským teroristům je opět vynikající. Drama a napětí do poslední chvíle a neuvěřitelným závěrem. Velkou devizou je objektivita. Je vidět i chyby a přešlapy Izraelců a tu a tam můžete i soucítit s Araby, ale opravdu jen zřídka. Dokonalý zážitek! ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,GAZA JE MÍSTO, KDE SE DĚJÍ ŠPATNÉ VĚCI. TENTOKRÁT TO NENÍ ROZKAZ. ROZMYSLETE SE, JESTLI CHCETE JÍT...“ /// Platí to co vždycky – za prvý… mít Doron po boku našeho „rapla“ Kuneše, tak se do Izraele přestěhujou všechny tabákový firmy. A za druhý… tenhle kraj by nás mohl zásobovat historkama donekonečna! Staří známí se tentokrát vydávaj přímo do týlu nepřítele! Dlouho je o tom, „jak k tomu došlo“, takže kdož si bez viny… což tady vlastně není nikdo – zasraná země a chudáci lidi. Nejhorší je, že vlastně soucítím s těma druhejma, takže bych si dovolil říct, že je něco špatně… Jinak je to super seriál a hodně dobrá sezóna! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám strach ze Sionistů. 2.) Zajímá mě, kudy vede cesta z ringu na vrchol náboženství. /// Thx za titule „Zuzana Maklakowska“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Při útoku zasáhne Doron (Lior Raz) prchajícího Fauziho Hamdama (Amir Khatib) zezadu do levé lopatky. Ovšem při dalších záběrech útěku má Fauzi průstřel v pravé polovině hrudníku. (mikulin)

Reklama

Reklama