foto

Assaf Cohen

  • nar. 31.10.1972 (47 let)
    Mountain View, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Witch Hunt
2016 Connected
Nadia's Promise
2015 Beautiful Now
Liberty
2014 At the Devil's Door
Prorok
Sister
Unknown Caller
2013 Blood Shot
It's Dark Here
Only in New York
2012 Night of the Templar
The Girl from the Naked Eye
2011 Convincing Clooney
The Doctor (TV film)
2010 Bulletface
2009 Operating Instructions (TV film)
Rychlí a zběsilí
2007 Equal Opportunity
2006 Šťastlivec
2005 Tajemný let
West Bank Story

TV seriály

2019 Tohle jsme my (TV seriál)
Čekárna (S03E15)
2018 Chirurgové (TV seriál)
Everyday Angel (S15E05)
2017 MacGyver (TV seriál)
Hole Puncher (S01E20)
2016 Vražedná práva (TV seriál)
We're Good People Now (S03E01)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
Give 'Til It Hurts (E08)
Castle na zabití (TV seriál)
Mise na Mars (S07E16)
2014 Resurrection (TV seriál)
Afflictions (S02E06)
Stalker (TV seriál)
Tell All (E11)
Chosen (TV seriál)
Redemption (S03E01)
Glee (TV seriál)
Bash (S05E15)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Únos dědičky (S09E15)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Na kolejích čeká vrah (S14E22)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Asset (S01E03)
Lovci duchů (TV seriál)
Taxi Driver (S08E19)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zataženo (S14E07)
2012 Poslední základna (TV seriál)
Blue on Blue (E02)
2010 Tráva (TV seriál)
Fran Tarkenton (S06E12)
Pýcha Vikingů (S06E11)
Zpátky v rodném městě (S06E10)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Čest rodiny (S08E18)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S08E16)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vražedná víra (S01E10)
Hrdinové (TV seriál)
Neviditelný protivník (S04E09)
Inkoust (S04E03)
Nové začátky 2/2 (S04E02)
další epizody (5)
2008 Scarlet (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Věřte mi (S02E03)
Posel ztracených duší (TV seriál)
The Gravesitter (S03E14)
2007 The ½ Hour News Hour (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Hoši z Cannes (S04E12)
Princova nevěsta (S03E19)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odplata (S04E14)
2006 V utajení (TV seriál)
Salesman (S02E02)
Vražedná čísla (TV seriál)
Všechno je fér (S02E18)
2005 Tam někde (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se opíjí (S04E05)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S04E21)
2003 Reno 911! (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Touchdown (S09E05)
2001 V tajných službách (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky