Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Partia kamarátov plánuje pre Jonaha (Chase Williamson) rozlúčku so slobodou. Nevyberú si tradičnú destináciu Las Vegas, ale smerujú do neznámeho mestečka Garden City. V miestnom bare zisťujú, že to nebolo najlepšie rozhodnutie, zábava je tu nulová. Nechajú si poradiť a skúsia tajomný podnik, kde ich vraj čaká perfektná zábava. Ani tu však nenájdu, čo hľadali. Jediný, kto má iný názor je Jonah, ktorému učaruje Lily (Hannah Fierman). Stretnutie s ňou ale mení rozlúčku so slobodou na boj o život. (Marceloo)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (30)

kubqo 

všechny recenze uživatele

Partia kamarátov sa vydá na rozlúčku zo slobodou do baru kde však nenájdu žiadnu zábavu. Stretnú tajomného muža ktorý ich zavedie na tajné miesto, kde má byť kopec zábavy a hlavne žien. Po príchode však zistia že okrem žien je to dosť zváštne miesto a oslávenec Jonah sa tu stretáva s Lily, ktorá je tu väznená a snaží sa jej pomôcť. Tým sa však dostane len do problémov a navyše zistí že Lily nemá s dobrom nič spoločné. Sequel z V/H/S 1 o lietajúcej siréne, ktorá si hľadá spriaznenú dušu doslova cez všetky mŕtvoly. Ako film to pripomínalo občas skôr lacnejšiu komédiu. ()

septic 

všechny recenze uživatele

celkově o něco horší než samotné Aumateur night, právě o délku stopáže a snahu dát tomu myšlenku. Tomuto právě víc seděla absence děje a zpracování v povídku. Já jsem fanouškem hororů v ne zcela klasickém slova smyslu. Lekačky mi kazí dojem a mám raději atmosféričtější konstantní práci s hlavou diváka. Taky to není sice případ ani jedné z těchto verzí, a právě proto dávám 50%. Já nevím, ale něco mi na tom strašně sedí. U původního scénáře z V/H/S této povídky jsem měl stejně uspokojivý pocit jako při sledování Sick roomu z Cradle of Fear. U obojího podle mně zbytek povídej stojí za hovno ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Příběh tohoto snímku je převzat hned s první krátké povídky hororového povídkového filmu z roku 2012 ´V/H/S´. Původně se jednalo o děsivý found montage, ale tentokrát se tvůrci rozhodli pro klasický styl vyprávění. Děj je upraven, více rozvinut a bylo dodáno více vysvětlujících faktorů. Hannah Fierman, která se objevila už v onom ´V/H/S´, si zde svou roli zopakovala a neméně zdatně. Jiný filmový hororový styl, jiný pohled na danou věc, přeci jen stále děsivý příběh, který má co nabídnout. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ten začátek je jak z nějakého amatérského remaku Pařby ve Vegas mě celkem ušel, pak přijeli do toho divného baráku a mě zajímalo, co z toho vypadne, pak to bylo odhaleno - a já se začal nudit. Ono se vlastně jedná o prodlouženou verzi povídky z první antologie VHS, která už jen tak tak vystačila na svoji délku. A je vidět, že na celovečerák nebylo dostatek nápadů. Z toho divného klubu se dalo vytřískat mnohem víc nápadů, navíc i to, co se tam objevilo, bylo jen načrtnuto - myslím ty pijavice - a něco zde prostě je jen tak, bez většího významu (ta sado-maso show). Na horor je zde celkem originální potvora, sirénu jsem v hororu ještě neviděl, takže to ocenit musím. Herecké výkony ušly, ale žádná extra třída to není. Obecně se na to dívat dá, ale nic moc od toho nečekejte. On nejen že ten začátek vypadá jak amatérská Pařba ve Vegas, on tak vypadá většinu času, jen si odmyslete všechen humor, hlavní postavy si představte míň sympatické a místo bizarního příběhu si představte naprosto jednoduchý hororový, ve kterém pokud vás nevyděsí finální vzhled potvory, tak vás na něm nevyděsí absolutně nic. 2* ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Podej čertu (Lilith) ruku a Peklem se ti odmění. Trochu jsem zmaten z démonické postavy. Bez ohledu na název filmu jde dle aktérů o Lilith (sic!). Jenže ta nebude zpívat jako sirény, aby zhypnotizovala muže a pak ho roztrhala. Postavení Lilith v hierarchii Pekla je rovněž dostatečně vysoké na to, aby ji těžko někdo zvládl (člověk) jen byť magickým obojkem. V podstatě je to démon, co má blízko k sukubě (succubus). Navíc sirény mají rybí ocas. Dva bratři a dva kamarádi vyjedou oslavit Jonahovu poslední svobodnou noc. Protože jsou hloupí a sjetí, nechají se nalákat do soukromého klubu, který vlastní pan Nyx (vpravdě démonický J. Welborn). Když Jonah osvobodí uvězněnou Lilith, rozpoutá tím to pravé Peklo. Kromě jiného s ní prožije i bouřlivý sex, a protože Lilith má ocas, užije si i anální znásilnění. Nyx má ovšem plán, jak Lilith získat zpět. Vizuálně pěkné, zajímavou postavou byla děvečka s pijavicemi místo vlasů a úplný konec si žádá velkou hvězdu, páč byl logický. Krátké, rychlé a na krev (gore ne) taky dojde. ()

Reklama

Reklama