Reklama

Reklama

Timecode

(festivalový název)
  • Španělsko Timecode
Krátkometrážní / Drama
Španělsko, 2016, 15 min

Obsahy(1)

Luna a Diego pracují jako ostraha podzemního parkoviště. Diego má noční směny, Luna denní... (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (7)

Cimr 

všechny recenze uživatele

Pro mě jeden z nejsilnějších filmových zážitků 43. Letní filmové školy. Během 15 minut jsem se stihnul bavit, smát, dojmout, brečet, být napjatý, vystrašený i překvapený. Tedy taková škála emocí, kterou kolikrát nezažijete ani u filmu, co je 10x delší. Opravdu velká radost a velké doporučení. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Hezká španělská rozpustilost, která dovede zaujmout svým nápadem a okouzlit diváka. U tohohle filmu ani moc nepochybujete o tom, proč byl nominován na Oscara za krátkometrážní hraný film. Snímek "Timecode" má svoje kouzlo a jsem si jistý, že si najde diváky, které doslova omráčí svou atmosférou. ()

Reklama

horovska 

všechny recenze uživatele

Příběh téměř beze slov. Krásná hříčka s vtipnou pointou.... Tak si představuji krátký film. Muž a žena, kteří se potkávají jen při předávání služeb podzemního parkoviště spolu začnou komunikovat prostřednictvím kamer a tance. Oskarové filmy Uherské Hradiště 2017. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Velice milá a hravá záležitost. Bez upozornění to pořadatelé festivalu šoupli jako předskokana k hlavnímu filmu, čímž mě lehce zmátli. Hlasitě se smálo kompletně celé kino. Krásný návod, jak si zpříjemnit stereotypní práci hlídačů se skvělou pointou. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama