Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Chřadnoucí Margaret po sérii mozkových příhod vzpomíná, jak v roce 1945 řádila se sestrou na večírku v hotelu Ritz, kde pak slaví svoje 70. narozeniny. (Netflix)

Recenze (10)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, která nám všem připomněla, že jednou zestárneme a nemůžu říct, že by mě to těšilo. Margaret mám ráda od začátku - žena s pořádným charakterem, která se nikdy nebála vybočit z řady. I když jsem čekala, že její smrt bohužel přijít musí, stejně mě zasáhla přímo do srdce. Herečka to zvládla na výbornou. Scény, kde ji chytne mrtvice, bolely na pohled. Pamatuju si ji ještě jako mladou ženu zamilovanou do Petera Townsenda a teď musím sledovat, jak umírá. Není to hezkej pohled, co vám budu povídat. Vzpomínky na konec války tomu dodávají ještě větší pocit ztráty, i když se mi těžko věří, že se něco takovýho jako Ritz stalo (hlavně scéna ve sklepě byla na poměry Koruny dost přitažená za vlasy). Rozloučení na konci bylo ale pěkný. Hodnocení: takhle by klidně mohli skončit/10 ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow!!!! Vedela som, že od smrti princeznej Diany ma už seriál nebude baviť, William a Harry ma nezaujímajú, vzťah Williama s Kate tiež nie, ALE potom prišla táto ÚŽASNE napísaná a KRÁSNE natočená epizóda o princeznej Margaret. Obdivujem skvelý herecký výkon Lesley Manville. Tiež veľmi vydarený casting mladučkých princezien :) Elizabeth vyzerá úplne ako Claire Foy, neuveriteľná podoba. Veľmi silná epizóda. Až mi bolo do plaču. Nádherné!!!! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama