Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Královna prožívá bolestnou ztrátu a chystá se na oslavu velkého výročí. Sblíží se přitom s Williamem, který se učí žít každodenní život v centru pozornosti. (Netflix)

Recenze (3)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

William si zaslouží chvíli klidu. Zrovna když se mu konečně podaří vyjádřit Kate svoje city, musí zjistit, že jeho prababička umřela... Jak se tvůrci vypořádali s její smrtí se mi ale opravdu nelíbí. Margaret dostala celou epizodu a královna matka co? 5 minut v posledních dvou sériích? A na pohřbu se navíc scéna celou dobu věnuje Williamovi s Harrym? Bratrská dvojice je sice zajímavá, ale tahle epizoda měla patřit jí. Její smrt se stala v pozadí a ani jsem to nestačila zpracovat a už se řešila Diana. Mou Mou mi ve čtvrtý sérii přišel sympatickej, ale stal se z něj docela nepříjemnej chlápek. Lže o těhotenství a o světlech a já nevím o čem všem, a když mu to nevychází podle plánu, vytáhne rasismus. Tohle je sviňárna nejvyššího kalibru. A někdo v produkci nemá rád Harryho, protože každá scéna s ním je tam jenom proto, aby ukázala, jakej je to blbec. Hodnocení: William dostal od sudiček všechno nejlepší, a pak se stal Harry/10 ()

Reklama

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Královna  matka  se  jen  mihne  v  celé  sérii  a  pak  přijde  její  skon  .  Divnéééé . Zasloužila  se  více  času  v  této  sérii . Celkově  rozporuplný  díl  . Hlavně  ten  zahořklý  Al  Fayed  .  To  bylo  drsné .   Pak  ovšem    mo´dní   přehlídka  bezva  ,  návštěva  Williama  u  rodičů  Kate  fajn  ,  ale  podpora  babičky  jěště  lepší  . Bravo  . ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama