Reklama

Reklama

Kono bidžucubu ni wa mondai ga aru!

(seriál)
  • Japonsko この美術部には問題がある! (více)
TV spot

Epizody(12)

Obsahy(1)

Anime Kono bijutsubu ni wa mondai ga aru! se zaměřuje na jeden umělecký kroužek na jedné obyčejné střední škole, který však navštěvuje velmi zvláštní skupina studentů. Prezident klubu se místo klubových aktivit nejraději věnuje spánku, mladá dívka Colette zase vymýšlí nejrůznější aktivity, které však s uměním souvisí jen málokdy, a mladý chlapec Subaru, který má neskutečný talent, se raději věnuje kreslení animovaných 2D postaviček. Asi jediný, kdo by se chtěl věnovat nějakému serióznímu umění a klubovým aktivitám, je dívka Mizuki, ale veškerá její snaha zpravidla končí neúspěchem. Navíc je mladá Mizuki až příliš okouzlená Subarem, což jí klidu na práci také zrovna nepřidává. Zkrátka – Tento umělecký klub má problém! (český překlad názvu anime) a bohužel ne jen jeden... (Jeoffrey)

(více)

Videa (3)

TV spot

Recenze (3)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Z počátku mě to také nikterak extra neoslovilo, protože mi příliš nesedl humor a i já jsem to, o čem to je, tedy že dívka má ráda chlapce ze svého výtvarného kroužku, ale on má rád jen své 2D waifu, za nijak světové nepovažoval. Na podobné téma jsem viděl třeba pro mě osobně mnohem zajímavější World God only knows, které mi toho nabízelo co se děje týká mnohem víc (a také to mělo jeden z nejlepších openningů, co jsem kdy slyšel a co mám ještě dnes v počítači a občas si ho pouštím). Přesto to není nijak zlé a s dalšími episodami, novými charaktery a když jsem si prostě na všechno docela zvykl se z toho stala taková průměrná oddechovka u které jsem se občas i pousmál. Navíc některé episody jsou i docela milé, někdy skoro až roztomilé, takže občas jsem se na tohle anime díval i rád. Oblíbené postavy jsou u mě jasné - bláznivá Colette, pan prezident uměleckého klubu a pak malá Moeka, která se tam občas objeví a která je, jak její jméno napovídá prostě neskutečně "moe" a třeba taková část 9. episody s názvem "Moe Stroll", byla přesně tím stylem roztomilosti co mám hodně rád. Takže u mě lepší průměr s tím, že některé pasáže se mi opravdu líbily, ale je jich spíš méně nežli více.... 6/10 ()

SonGokussj

všechny recenze uživatele

[First Impressions]: Střední škola. Umělecký klub o 3 lidech. Jeden líný a jen spí. Druhá je borka, co umí kreslit jablka a je zamilovaná do třetího. Třetí, blonďák, nemá zájemo 3D svět a maluje jen 2D postavičky, ideálně s "pantsu". A to není vše. Jeho životním cílem je vzít si onu 2D postavičku. A tak tu máme Love Circle... Hrozně zajímavý a napětím překypující.... .... Blbost. Ok, není to tak strašné jak všechno ostatní tuto sezónu a někomu se to může líbit a být pro něj zajímavé, ale já to nejsem. V dalších episodách bude představeno pár dalších postav a určitě za těch 13 dílů někam dospěje (alespoň v to doufám) i myšlení našeho hlavního blonďáka, avšak premisa se mi nezdá natolik zajímavá, aby udržela mou pozornost. Rozhodně to není nijak zlé. Jen se to neshoduje s mou preferencí. 1EP Drop Nehodnoceno ()

Reklama

ing.man 

všechny recenze uživatele

Už ani nevím proč jsem s tím začal, bylo to bolestné se dodívat. Velké plus je legrace a některé momenty, kdy jsem se opravdu bavil, na druhou stranu si neoblíbil ani jedinou postavu. Příběh o ničem. Slibovaná Colette jako weirdo neměla žádný smysl, rys, charakter, jsou jiné, které ji snadno překonají. Nyan-pasu! ()

Galerie (65)

Reklama

Reklama