Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco se Landry dozvídá o svém dítěti, Gwaine odhaluje, že hrabě z Oxfordu zmizel a že za sebou zanechal řecký oheň. De Nogaret byl otráven a je možné, že bude spáchán atentát během svatby. Celé dění se ale naprosto vymyká, když zemře princ Luis a de Nogaret se po otravě záhadně probouzí k životu... (Mariooo)

Recenze (2)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátý díl dostává temnější atmosféru. Ono tušení kolem královny z předchozího dílu vyšlo dějově najevo. Objevila se také hrozba a pro královskou rodinu dosti závažná. Tady už jde i o život. A jedna smrt nečekaně přijde. Intriky jsou na všech frontách. U Templářů se také dějí zajímavosti. A díl je jednou takovou zakončen. Takže opět spousta překvapení a zvratů. Příběh tedy neusíná a dál si udržuje určité napětí jak to všechno bude dál. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Spoiler) Na toto som čakal asi 5 častí. Konečne niečo inovatívne niečo čo by som nečakal, niečo čo malo gule. Nečakaná Luisova, Nogaretova otrava a Landryho únos. Parcival sa vracia na scénu ako veľký romantik a opäť si získa srdce krásnej židovky. Našiel sa aj vrah Saracéna v Temply a na prekvapenie všetkých to bol Landryho brat. Veľmi sa teším kam až nás hľadanie za svätým Grálom zavedie. Zatiaľ najlepšia časť. 90% ()

Reklama

Galerie (14)

Reklama

Reklama