Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Budete celý život věřit pohádkám nebo se konečně podíváte pravdě do očí? Animovaný pořad internetové televize Stream.cz odkrývá ty největší lži v nejznámějších příbězích pro děti. (Stream.cz)

Recenze uživatele Frajer42 k tomuto seriálu (9)

Jeníček a Mařenka (2016) (S01E01) 

Pohlédnutí na známou dětskou pohádku optikou dospělých - zejména z právního a psychologického hlediska. Poukazování na velmi očekáváná úskalí tohoto mýto poetického příběhu velmi očekáváným způsobem. Tudíž nemohu říct, že bych se nějak řezal smích. Žádný velký zázrak. [60 %] ()

Červená karkulka (2016) (S01E02) 

Znovu ničím naprosto nepřekvapivé poukazování na známé technické nedostatky pohádky. Tentokrát asi ještě větší nuda než v případě Jeníčka a Mařenky. [30 %] ()

Bůh (2017) (S02E01) odpad!

Znovu téma nabízející takřka neomezené možnosti k humoru. Bohužel, ani tentokrát to tvůrcům nevyšlo s nápadem, že Bůh je v podstatě šmírák, který si na obláčků prohání žížalku. Díl naprosto o ničem. [5 %] ()

Vánoce (2017) (S02E07) 

Nemohu se zbavit dojmu, že do 4 minut se dalo zakomponovat podstatně více humoru, než jen poukazovat na bukkake party v Betlémě a nařknutí biblické postavy z posedlosti sexem, což v dané době enormního nedostatku zábavy, musela být velmi oblíbená, často jediná možná společenská aktivita zábavného charakteru. [20 %] ()

Mimozemšťané (2017) (S02E08) odpad!

Tohle nezachránil ani ufolog Pavlásek. Tohle byla ukázka toho, když si scénárista ubalí příliš velký joint. Nevtipná sračka o hledání mimozemského implantátu během vyšetření prostaty. [10 %] ()

Praotec Čech (2018) (S03E01) 

Znovu krajně nevtipná sračka dělající si legraci z ubohosti českého národu, který má od prvopočátku rád ve svém čele starého neschopného senilního dementa. Plusové bodíky za tento jemný odkaz na Miloše. Jinak mě ty 4 minuty stereotypního humoru nijak neoslovily. [20 %] ()

Peklo na nebi (2018) (S03E02) odpad!

4 minuty jsou v mých očím více než dostatkem času, udělat alespoň jeden malinký náznak humoru. Tentokrát to ovšem hrubě nevyšlo. U sledování tohoto dílu je dílu je divákům tvůrců vyloženě líto. Téma velmi vděčné, do feministek a buzerantů se střílí dobře. Ovšem je třeba mít nabité ostrými. [0 %] ()

Exkrementy (2018) (S03E03) 

Díl doslova o hovně. Nicméně záběr na poslaneckou sněmovnu naplněnou exkrementy, kde se Miloš plavil v člunu, byl dostatečně výmluvný a zachránil celkový dojem. [65 %] ()

Kouření (2018) (S03E06) 

Velmi milé připomenutí legendární teleshopingové postavičky Horsta Fuchse v kombinaci s kšiltovkářem Láďou Hruškou - oba v původním dabingu. Za nejlepšího uživatele této databáze musím konstatovat, že tentokrát tomuhle prudce satirickému poukazování na neblahé účinky kouřením černý humor rozhodně nescházel. [80 %] ()

Reklama

Reklama