foto

Luděk Randár

  • nar. 17.7.1958 (61 let)
    Olomouc, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kontra (studentský film)
2016 Spiknutí: Conspiracy
2009 3 sezóny v pekle
Nic se nestalo (studentský film)
Proměny
2000 Početí mého mladšího bratra
1999 Hanele
1992 Bydlela v hotelu U Andělů (TV film)
1991 Žabí princ
1989 Muka obraznosti
Papírový most (TV film)
Poklad rytíře Miloty
1988 Svědek času (TV film)
1987 Dotyky
Okřídlená hřídel (TV film)
Ticho v soudní síni (TV film)
1985 Do zubů a do srdíčka
Kousek štěstí na 14 (TV film)
1980 Kaktus (TV film)

TV seriály

2019 Specialisté (TV seriál)
Doba ledová (S04E03)
2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Rodokaps (S01E03)
Pytláci (S01E01)
2015 Labyrint (TV seriál)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Válka pokračuje (S01E07)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Pavouček (E11)
Znamení koně (TV seriál)
Merlin (S01E11)
2005 Strážce duší (TV seriál)
2003 Četnické humoresky (TV seriál)
Doktor Smrt I (S02E08)

Dokumentární

2016 Rozsudek (TV seriál)
Pod betonem (S02E09)
2014 Rozsudek (TV seriál)
Inženýr a uklízečka (S01E03)

Divadelní záznam

2019 Masaryk/Štefánik (divadelní záznam)
2006 Červený a černý (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2016 Mrazivá tajemství (TV pořad)