foto

Zdeněk Julina

  • nar. 28.7.1965 (54 let)
    Gottwaldov, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pláč svatého Šebestiána
TvMiniUni: Zloděj otázek
2018 Cornelia (studentský film)
Metanol (TV film)
2017 Kvarteto
2014 Kauza perník (studentský film)
2013 Hlas hrdiny (studentský film)
2012 Amputace (studentský film)
2009 Seance (studentský film)
2004 Napola: Hitlerova elita
2001 František (studentský film)
1998 Šmankote, babičko, čaruj!
1992 Něco lehčího (TV film)

TV seriály

2020 Ptáci na kolejích (TV seriál)
2018 Specialisté (TV seriál)
Skok do prázdna (S03E04)
2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Evička (S01E05)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)

Dokumentární

2019 Rozsudek (TV seriál)
Strážci (S03E06)
Odporná zlodějka (S03E02)
2016 Rozsudek (TV seriál)
Led (S02E10)
Pod betonem (S02E09)
Milovala celou rodinu (S02E06)
další epizody (4)
2014 Rozsudek (TV seriál)
Vraždící babička (S01E20)
Vraždil ze zoufalství (S01E18)
Nechala sestru zemřít (S01E15)
další epizody (5)
2009 Cirkus Havel (TV film)

Divadelní záznam

2017 Ovčáček miláček (divadelní záznam)
2008 Král Lear (divadelní záznam)
2006 Červený a černý (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2016 Mrazivá tajemství (TV pořad)
2015 Dovolená v Protektorátu (TV pořad)