foto

Zdeněk Julina

  • nar. 28.7.1965 (52 let)
    Gottwaldov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pláč svatého Šebestiána
2017 Kvarteto
2014 Kauza perník (studentský film)
2013 Hlas hrdiny (studentský film)
2012 Amputace (studentský film)
2009 Seance (studentský film)
2008 Král Lear (divadelní záznam)
2006 Červený a černý (divadelní záznam)
2004 Napola: Hitlerova elita
2001 František (studentský film)
1998 Šmankote, babičko, čaruj!
1992 Něco lehčího (TV film)

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Evička (E05)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)

Dokumentární

2016 Rozsudek (TV seriál)
Led (S02E10)
Pod betonem (S02E09)
Milovala celou rodinu (S02E06)
další epizody (4)
2014 Rozsudek (TV seriál)
Vraždící babička (S01E20)
Vraždil ze zoufalství (S01E18)
Nechala sestru zemřít (S01E15)
další epizody (5)
2009 Cirkus Havel (TV film)

TV pořady

2017 Mrazivá tajemství (TV pořad)
Bůh (S02E01)
2016 Mrazivá tajemství (TV pořad)
Pinocchio (S01E05)
Mášenka a tři medvědi (S01E04)
Červená karkulka (S01E03)
další epizody (5)
2015 Dovolená v Protektorátu (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace