Reklama

Reklama

Escape from Cannibal Farm

Trailer

Obsahy(1)

Rodina Harverovcov chce navštíviť starú farmu Hansenovcov, o ktorej sa už dlhé roky rozprávajú strašidelné historky. Po príjazde na miesto zisťujú, že sa ocitli uprostred ničoho a v pätách im je šialený vrah s motorovou pílou. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Rok očekávaný Cannibal Farm je venku a máme první letošní průser a zklamání na světě. Lacinná vykrádačka Texaského masakru, která dělá spíše ostudu než vzdává hold. Film je velmi lacinně natočený, herci jsou nesympatičtí, přehrávají, hysterčí, řvou ( Fake pláč trhá uši), motorovka není ani nastartovaná, výstřely z brokovnice zní jak z Airsoftky, gore velmi málo, většinou mimo záběr a krom jedné uřezané ruky nestojí snad nic za zmínku. A hlavně je to celé takové nudné, jednotvárné, nezajímavé, bez nápadu i atmosféry, nefunguje zde prakticky vůbec nic. Průser od zhora dolů. Zlatý Leatherface.30% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Anglická rodinka sa pod vedením nevlastného otca vydá kempovať aby sa pokúsila zlepšiť vzájomné vzťahy. Cestou sa stratia a tak sa na cestu opýtajú svojského miestneho chlapíka. Vďaka jeho rade sa dostavia na miesto, kde sa ich stanovačka, ktorá však zďaleka nebude idylická môže začať. Svojim spôsobom by sa jednalo o klasický béčkový horor s klasickým úvodom a pokračovaním v štýle Hory majú oči, ak by sa príbeh sústredil povedzme iba na dejovú líniu vraždiacej dvojice otca so synom, ktorých poznačila udalosť spred niekoľkých rokov. Do filmu však bolo pridaných niekoľko ďalších aspektov, ktoré filmu nepridali na kvalite a príbeh spravili zbytočne zamotaným a neprehľadným. Film nie je klasickým hororom v štýle Texasského masakru a snaha oživiť koniec na spôsob 9 hráčov so smrťou sa rovnako príliš nevydarila. Dialógy trápne, záporný starčekovia rovnako, zvyšok hercov sotva priemerné výkony a ani krvavé scény nie sú ničím výnimočným a tak film sklame aj skalných fanúšikov hororov. Film na hranici sotva 30%. ()

Reklama

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro půlku filmu se čeká, než se začne něco dít. Do tý doby se po obrazovce promenáduje nesympatický potenciální jídlo, kterýmu jsem přál, vraždu, smrt, zabití od samýho začátku. Jenže když to obyvatelstvo farmy rozjede, je to snad ještě horší. Na jeden strašnej moment přijdou dva příšerný a gore je tak špatný, že by se o něm dalo přednášet. Upřímně řečeno vůbec nechápu, proč zrovna tohle budilo takový očekávání. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla tak neskutečná píčovina až mě to svým způsobem trochu bavilo a u scény, kdy ségra nepozná bráchu a strčí ho do pece jsem už fakt chcala smíchy, nemluvě o tom, že když se s vizáží mladšího bráchy Freddyho z té pece dostane, tak ho nepozná znova a střelí ho do řepy. No to mě poser na holý záda takovou ségru mít to je na ránu do palice. Vřískající mutter co zpívá pečícímu se synkovi ukolíbavku to byl taky solidní hlod a ten dlouhovlasatej dědek co mluvil jak když sere a maluje...chápu, že mě měl asi děsit, ale kurvaaa celej film jsem mu říkala Pan Citronáda (kdo to viděl, ten ví) a pokaždý když se objevil na scéně jsem dostala další výbuch smíchu až se smál i Alík s jemným podotknutím, ať tu trávu omezim. Pan Citronáda každopádně má krásnýho kluka, co je něco jako rachitická kopírka Thomase Hewitta (pro debily - Leatherface) kterej motorovku díky svým 40 kg i s postelí a plnýma koulema neutáhne a tak jí alespoň za sebou tahá na řetězu. Celkově je ten film tak dokonale dementní, že netuším jestli to byl záměr, nebo to Charlie myslel vážně každopádně minimálně propíchnutí koulí a prdele vidlema veganovi to je něco co se musí ocenit stejně jako fakt, že s borcem to kromě jednoho vykřiklého AU ani nehne. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

I když pár záběrů by ušlo, nemohu hodnotit jinak než ODPAD! Ve filmu jsou prostě jen kecy, kecy a kecy... A bohužel - blbé kecy. A scéna, kdy matka je uzavřená v kleci z toho nejtenčího drátu a dcera musí dvířka vyklopit tažným lanem s autem, to už bylo nad moje síly... Prostě další amatérská sračka. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama