Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Račte dál, místa máme dost, v krbu se topí a sklep přetéká jídlem! Jen předními dveřmi raději nechoďte, ať nepotkáte nočního hlídače! Veselý a téměř nepohádkový příběh o tom, jak lze využít nevítaných hostů ve vlastním domě jako zbraň proti přísnému a poněkud staromódnímu tatínkovi, který je úplnou náhodou druhým nejbohatším mužem na světě.
Aloysius T. McKeever tráví každou zimu v luxusním domě v té nejhonosnější ulici New Yorku. Stěhuje se dovnitř vždy krátce po té, co majitel domu Michael J. O'Connor zamíří na zimu do teplejších krajin. Neporušený objekt opouští až na jaře, když se milionář O'Connor vrací. Letošní zima bude ale něčím výjimečná, kromě nového „spolubydlícího" Jima Bullocka se v domě nikým nepoznána objeví i O'Connorova dcera Trudy. „Můžete přespat, slečno, ale na nic prosím nesahat!" (dopitak)

(více)

Recenze (7)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Výborně vymyšlená zápletka, které nemám co vytknout. Jistě, je to moralitka se sladkobolným koncem (ale mohlo být i hůř), ale opravdu se lze některým scénám zasmát a postavy jsou skvělé. Gale Storm byla výjimečná kočka s pořádným sex appealem. Vánoční poválečná idylka po newyorsku, yeah. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Plodný, ale málo známy režisér sa podujal vytvoriť vianočný príbeh, v danej dobe tak populárnych. Nepotreboval k tomu žiadnu hviezdu, čo je veľmi prínosné. Film reflektuje na vážnu tému bezdomovectva sviežim, vtipným spôsobom a účinok je nemenej úspešný. Snímok má isté chyby, zrejme aj scenárista mohol niektoré záležitosti lepšie vypilovať, ale aj tak sa na film dobre díva a je príjemným spestrením. Piata recenzia. ()

Pokryvac 

všechny recenze uživatele

Príjemný starosvetský film, ktorý nespravodlivo zapadol v konkurencii hviezdne obsadených hollywoodskych komédií. Nikdy sa nedozvieme, ako by dopadol projekt, ak by sa ho ujal Frank Capra, ktorý sa však radšej rozhodol pre slávny Život je krásny s Jamesom Stewartom v hlavnej úlohe. It Happened on 5th Avenue sa skutočne nemôže chváliť veľkými hereckými hviezdami Stewartovho kalibru, avšak každá z uvedených postáv si rýchlo získa sympatie diváka (čo je samozrejme aj zásluhou schopných hereckých výkonov) a kvalitný scenár dokáže utiahnuť 116 minútové rozprávanie bez toho, aby príbeh nudil alebo potreboval okresať pomocou nožníc strihača. Humorné, naivné, dojemné - povedal by som, že film obsiahol všetko, čo máme na starých amerických filmoch radi. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama