Reklama

Reklama

Bad Taste - Vesmírní kanibalové

  • Nový Zéland Bad Taste
Trailer

Obsahy(1)

V novozélandském městečku Kaihoro přistáli mimozemšťané. Ministr obrany tedy na místo poslal speciální jednotku Astro-Invasion Defence Squad (A.I.D.S.), která má za úkol místo zajistit a všechny ufony pořádně zlikvidovat. I přes takto jednoduchou zápletku oběhli Vesmírní kanibalové celý svět a odstartovali kariéru dnes již světoznámého Petera Jacksona. Ten natáčel Vesmírné kanibaly s přáteli v amatérských podmínkách dlouhé čtyři roky. Dřevěné makety samopalů, podomácku vyrobené masky mimozemšťanů, spousta umělé krve a především invence a odhodlání. Až téměř na konci natáčení si Jacksonovy píle všimla novozélandská filmová komise, a uchvácena tím, co do té doby sám vytvořil, mu poskytla finance na dokončení projektu. (Holly_Wood)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (447)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Je to jiné než všechny ostatní filmy na tohle téma, které jsem si kdy pustil. Je to jiné než všechny ostatní země, které jsem kdy navštívil. Je to jiné než všechny ostatní celovečerní prvotiny, které jsem kdy viděl. Je to po svém zábavné i pitomé, legrační i laciné, obdivuhodné i děsivé. Je to prostě Nový Zéland a je to Peter Jackson. (Challenge Tour 2015, film č.1) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem vidět nějaký ten "divnější" film, co Peter Jackson stočil, než se objevil pod titulky k Pánu Prstenů...a přiznám se, že odteď skutečně nejsem schopnej pochopit, proč právě on dostal možnost natočit největší fantasy ságu, která kdy objevila světlo světa. Tahle ptákovina je totiž natočená uplně divně, nechutně a hrozně úchylně. A samotný příběh je hrozná ptákovina. Jasný, je to prdel, a já se u toho kolikrát docela i smál, ale ty krvavý záběry, kdy se trhá ruka přes celou obrazovku, jsem prostě nepochopil a nechápu ty, co to pochopili. Tím pádem pojem Peter Jackson v životě nepochopim, protože natočit takovýhle filmy a deset let na to dostat nabídku natočit Pána Prstenů...to je kurva zasraně velkej skok, kterej ve filmovym průmyslu snad nedokázal nikdo. A pokud v tom zdejší pětihvězdičkoví odborníci vyhledávají umění, tak ať si ho klidně vyhledávají. Mně ten film přišel špatnej ve všech ohledech, kromě dialogů. Úchylnej prostě až na půdu: střih, příběh, chování lidí, natáčení kamery, prostě všecko, co zdejší odborníci rádi kritizují tady naopak vychvalují. To je fakt zvláštní. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtové béčko, alebo ak chcete tak nízkorozpočtový trash, na ktorom si ale jeho tvorcovia dali poriadne záležať. Kamera, strih a zvuk sú využité veľmi inovatívnym spôsobom, herecké výkony sú schválne otrasné a všetko je tak extrémne uletené, že ide o dielo typu "ber alebo nechaj byť". S filmom nemám spojené žiadne nostalgické spomienky na VHS éru, respektíve som sa k nemu nedostal ani počas LOTR mánie, takže z tohto hľadiska Bad Taste hodnotiť nedokážem. Za mňa surrealistická zaujímavosť od jedného veľmi slávneho režiséra, ktorú som si v istých momentoch užil oveľa viac ako v ďalších. Braindead mám ale na vyšších priečkach obľúbenosti. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Kam se hrabe Butlerův zadek proti sexy zadečkům vesmírných kanibalů? Kam se hrabe maminčina kuchyně proti kuchyni vesmírných kanibalů? Kam se hrabe uhýbání kulkám ala matrix proti uhýbání kulkám ala pas coupé? Kam se hrabe jednotka rychlého nasazení proti Derekovi a jeho chlapcům? Kam se hrabe Peter Jackson režisér Pána prstenů proti Peteru Jacksonovi režisérovi Vesmírných kanibalů? Odpovědi naleznete po zhlédnutí Vesmírných kanibalů :o) ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Ovečka trefená bazukou, emzák vykuchanej motorovkou, venkovská dača coby vesmírná loď a mnoho a mnoho dalších bizarností. Tomuhle může dát člověk absolutní nebo absolutně negativní hodnocení a bude to mít opodstatnění. Já to kdysi viděl v nějaké obzvláště dobré náladě, jinak si nedovedu vysvětlit, že jsem se u toho bavil. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (24)

  • Některé dialogy ze španělského dabingu použila španělská death metalová kapela Machetazo ve svých písních. (Vampireman)
  • Dodávka, kterou Derek řídí, je Ford Thames 5cwt z roku 1961 speciálně upravený pro invalidní vozíky. Jejím majitelem je Derekův představitel Peter Jackson. (ČSFD)
  • Kvůli nevhodnému obalu s mimozemšťanem, který vztyčuje prostředníček, byly videokazety distribuované do amerických videopůjčoven opatřeny prstem navíc. Tento prst bylo možné na kazetu přilepit a změnit tím pohoršující gesto na gesto míru. (ČSFD)

Reklama

Reklama