Reklama

Reklama

Bad Taste - Vesmírní kanibalové

  • Nový Zéland Bad Taste
Trailer

Obsahy(1)

V novozélandském městečku Kaihoro přistáli mimozemšťané. Ministr obrany tedy na místo poslal speciální jednotku Astro-Invasion Defence Squad (A.I.D.S.), která má za úkol místo zajistit a všechny ufony pořádně zlikvidovat. I přes takto jednoduchou zápletku oběhli Vesmírní kanibalové celý svět a odstartovali kariéru dnes již světoznámého Petera Jacksona. Ten natáčel Vesmírné kanibaly s přáteli v amatérských podmínkách dlouhé čtyři roky. Dřevěné makety samopalů, podomácku vyrobené masky mimozemšťanů, spousta umělé krve a především invence a odhodlání. Až téměř na konci natáčení si Jacksonovy píle všimla novozélandská filmová komise, a uchvácena tím, co do té doby sám vytvořil, mu poskytla finance na dokončení projektu. (Holly_Wood)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (447)

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

No jo, Peter Jackson začína s hororom. Nie je to také zlé, ako väčšina začiatkov iných hororových režisérov, ale nie je to ani také dobré ako Braindead. Keby som najskôr videl toto a až potom Braindead určite by som bol o dosť spokojnejší, ale čo už. Celé to, každopádne bolo dosť amatérske, nemalo to ten výrazný humor ako Braindead a aj pri stopáži 91 minút to dosť nudilo. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Mělo to vtip a nadšení pro věc! Jenže jak píše Tommy 987, člověk na to musí mít žaludek. A já naivka, jsem u toho původně!!! dlabala bramborový salát. Velká chyba. Salát jsem sice včas odložila a film dokoukla druhý den (na lačno), ale víc než 2* nemůžu dát. Nemám ráda, když se mi někdo pokouší vzít něco, co už považuji za své.....např. bramborový salát. ()

Reklama

Webb odpad!

všechny recenze uživatele

Novozélandská filmová komise si všimla Jacksonovy píle a poskytla mu finance na dokončení projektu? To zní jako vtip a nejhorší na tom je skutečnost, že je to pravda. Každá jednotlivá část mi přijde špatná a není to amatérským zpracováním. Osmdesáti procentní hodnocení je lepší komedie než snímek samotný. Neuvěřitelné. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem vidět nějaký ten "divnější" film, co Peter Jackson stočil, než se objevil pod titulky k Pánu Prstenů...a přiznám se, že odteď skutečně nejsem schopnej pochopit, proč právě on dostal možnost natočit největší fantasy ságu, která kdy objevila světlo světa. Tahle ptákovina je totiž natočená uplně divně, nechutně a hrozně úchylně. A samotný příběh je hrozná ptákovina. Jasný, je to prdel, a já se u toho kolikrát docela i smál, ale ty krvavý záběry, kdy se trhá ruka přes celou obrazovku, jsem prostě nepochopil a nechápu ty, co to pochopili. Tím pádem pojem Peter Jackson v životě nepochopim, protože natočit takovýhle filmy a deset let na to dostat nabídku natočit Pána Prstenů...to je kurva zasraně velkej skok, kterej ve filmovym průmyslu snad nedokázal nikdo. A pokud v tom zdejší pětihvězdičkoví odborníci vyhledávají umění, tak ať si ho klidně vyhledávají. Mně ten film přišel špatnej ve všech ohledech, kromě dialogů. Úchylnej prostě až na půdu: střih, příběh, chování lidí, natáčení kamery, prostě všecko, co zdejší odborníci rádi kritizují tady naopak vychvalují. To je fakt zvláštní. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Jackson mal teda poriadne zvrátené režisérske začiatky. A svojim spôsobom možno aj geniálne nápadité, čo neskôr trošku v inom štýle predviedol pri jeho životnej trilógii. Zaujímavé by však bolo aj, vidieť tento zaujímavý počin aj v hollywoodskej produkcii s lepšou vzhľadovou stránkou, čo sa týka efektov, techniky, teda vlastne rozpočtu. To by pomohlo hlavne deju a jeho miernemu zostarnutiu. Každopádne ide o poriadny nárez, neodporúča sa pre slabšie žalúdky. A to je už čo povedať, keď pár záberov prišlo aj mne doslova negustióznych. A čakal som väčšie zaťaženie bránice. 65%. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (24)

  • Mike Minett, představitel Franka, byl při natáčení souboje o útes málem zasažen perlíkem, který mu vyletěl z rukou, těsně minul jeho tvář, přeletěl přes útes a přistál na skalách pod ním. (ČSFD)
  • Jelikož většina natáčení probíhala o víkendech, měl herec Craig Smith problémy se svou křesťanskou manželkou, která nechtěla, aby pracoval v neděli. Od filmu tedy nejdříve odstoupil a poté, co se rozvedli, se k němu zase vrátil. (ČSFD)
  • Film bol zakázaný v Kanadskej provincii Ontario, naopak v Quebecu sa tak nestalo. (Paldiny)

Reklama

Reklama