Reklama

Reklama

Specialisté - Série 5 (2020) (série)


Malá tajemství (S05E06)

(epizoda)
  • Slovensko Malé tajomstvo

Obsahy(1)

Neznámý pachatel unesl mladou ženu. Další pokus o únos je důkazem toho, že se nejedná o predátora, který se spokojí jen s jednou obětí. Tentokrát se ale dívce podaří uniknout. Má tak pro kriminalisty cenné, i když kusé informace. Neurčitě popíše oblast, kam a kudy ji únosce vezl. Před Specialisty je nelehký úkol - díky několika záchytným bodům znají oblast, kde se predátor pohybuje, ale neznají jeho identitu ani bydliště. Je nutné jednat rychle. Třeba tím zachrání život první pohřešované ženě. Poklidná část velkoměsta ovšem nehodlá neznámého útočníka vydat jen tak snadno. Jana společně s policistkou Agátou vytvoří pochůzkářskou dvojici, aby vytipovanou čtvrť sledovaly a prověřily podezřelé... (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Páni scenáristé nám zase museli viníka představit někde v průběhu děje, a když zjistíte, která scéna je v první polovině nejvíce wtf a nejzbytečnější, hnedle vám dojde, who's done it. Jinak těch náhod na to, že běhali asi po celé šestce (Praze 6) v okruhu, který se dá sotva projít za pár minut, bylo až moc - a jakoby tam snad ani jiní lidé nežili, než jen podezřelí. Scéna s trojkou divná, i když asi někdo myslel, že bude vtipná. Kavárník s garáží taky pěkný mindfuck. A kapitánka na pochůzce, která navíc neposlechne rozkaz přímého nadřízeného, to snad nemá smysl komentovat. ()

Reklama

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.....aby to malo grády ...... treba aby policajt chodil vždy sám a ak má i parťáka tak ho treba poslať preč.....a k vinníkovi sa-samo- treba otáčať chrbtom.....celá konštrukcia príbehu = pravdepodobnosť minimálna..... ()

Zajímavosti (1)

  • V prvej polovici časti sa Eva Leimbergerová zapozerá na parkovisko a cez vysielačku poprosí kolegu, aby prelustroval „kombík“ s číslom 6AO 1762. Auto Škoda Fabia Combi s číslom 6AO 1762 sa objavilo aj vo filme Bába z ledu (2017) kde ho Zuzana Kronérova používa ako súkromné auto. Fabia Combi s číslom 6AO 1762 sa objavila aj v seriáli První oddělení (2014–2016). Policajti ho používali ako služobné auto. (crescenzio)

Reklama

Reklama