Reklama

Reklama

Obsahy(1)

David, Samantha, Joe, Eric a Susan vyrazí na večírek, kde však dojde k roztržce a vyhodí je. Na zpáteční cestě potkají vystrašenou Fawn, která má celé šaty zakrvácené. Vezmou ji tedy do auta a všichni společně ujíždějí pryč. Pronásledují je však stíny, které jsou uctívači Ďábla a chtějí mu Fawn obětovat. Všem se však podaří uniknout. Ve městě pak požádají kněze a šerifa o pomoc. Od šerifa se dozvědí, že zde vládne Zlo a někteří obyvatelé jsou dokonce přesvědčeni, že je bránou do pekla. Později však zjistí, že za temnou silou stojí právě otec Seth a Fawn je tou, která ho ovládá! Přesto, že jsou v ohrožení, dále hledají místo, kde se černé mše konají. Kdo bude další obětí? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +průběh filmu je zase trošku jiný, některé záběry -holky nejsou moc sexy, nulová atmosféra a napětí/// Ze začátku to vypadalo slibně, hlavně postavy se chovali, jednali a mluvili normálně (to je snad zázrak). Ovšem potom film nabídl několik dějových zvratů, (které se možná dali čekat) a ty pořádně zamíchali filmem. Potom už to mělo opravdu béčkový spád. Mimochodem ten Charlie O´Connell je svýmu bráškovy Jerrymu dost podobný :-)/// Celkem 46%/// ()

adams89 odpad!

všechny recenze uživatele

Od žánru nízkorozpočtových hororů raději nečekám vůbec nic. V televizi se na ně v noci o víkendu dívám jen tehdy, když opravdu nemám co dělat a nechce se mi ještě spát. Tento (rádoby) horor jistě není žádnou vyjímkou. Špatný scénář, špatní herci, špatná kamera a podprůměrná hudba, tak by se dala stručně shrnout Ďáblova obět. Nevím, proč je film řazen do kategorie hororů, když tam v podstatě nic hrůzu nahánějícího není. Ba naopak, něco mi přišlo dost k smíchu, jako třeba scénka, když umíral svatý otec, coby hlavní záporák. U těchto filmů ještě bývá před závěrečnými titulkami nějaká ta "třešnička na dortu" v podobě nějakého překvapení ve scénáři. Zde se na konci objevil, v té době již mrtvý, hlavní záporák. Já nad tím jen mávl rukou a konečně jsem si mohl říct "skvělý, mám to za sebou", a mohl už jsem jít spát.0% ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

No popravdě to tak horzný nebylo, ale ten děsně stupidní příbeh se fakt nedá přežít. Podobných sou stovky a daleko lepších. Co by tenhle film dal za jednoho zmutovanýho kruťáka s pahýlem místo jedný ruky a s kladivem v druhý ruce, to by byl film nejmíň o třídu lepší a na to vyvražďovaní by se aspoň dalo koukat, nějaký vyznavači stana fakt už nejsou v módě a v takovýhle filmech jsou spíš pro smích ()

radeko 

všechny recenze uživatele

Ťažko je mi hodnotiť ´´toto´´ ako film, skôr by som to nazval školským projektom niekde na strednej škole v Kazachstane (nič proti Kazachstanu inak). Opäť mi tu hlavne vadí nelogickosť konania puberťákov, ktorí v každej jednej situácii vypnú mozog. A ako obvykle majú asi tak 24 rokov a všetci ich tam nazývajú deťmi, ale to sa dá prežiť. No a na dokreslenie hlavného záporáka asi takto- do stodoly, kde sa práve odohráva vražedný rituál narazí auto a On si pokojne stojí tam kde stál bez jediného náznaku zdesenia, alebo hocijakého pocitu. Proste ten kto napísal niečo takéto mal IQ test určite za 1, a preto rovnako hodnotím aj ja. ()

Eldoth odpad!

všechny recenze uživatele

Tááák ...a máme vítěze o " nejdebilnější " skupinku teeanegerů v dějinách béčkového hororu !!! Neuvěřitelně stupidní film, všechno je tu špatně !!! Scénář je děravý jako síto na nudle a příběh průhledný jako ten nejjemnější hajzlový papír. Herci nic moc (ani holky nic moc a to většinou v bečkovinách " hrajou " docela kočky) , chování hlavních aktérů a nejenom jejich, je ...nevěřitelné ! Satanisti byly povětšinou slabé máčky, kterým byste nevěřili kolik lidí mají na svědomí, atmosféra nulová, u lekacích scén se budete smát a žasnout na jakou pitomost jste se podívali. Jediný kdo tady stál alespoň trochu za řeč je bezesporu nablblý šerif a jeho laxní postoj pro věc, ale toho " killnou " ještě dřív než se to vůbec rozjede. Ani Bergin už není co býval, tu roli velekněze satanistů jsem mu tedy moc nežral a ta rádoby sexuální scéna ...k smíchu, to se raději podívejte na harající psy a budete mít mnohem větší zážitek. Pokud někde patří odpad, tak určitě sem. ()

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Santa Claritě a v Sherman Oaks v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama