Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas (Terence Hill) se na své motorce vydává na cestu do Španělska, kde si plánuje v tamní poušti přečíst knihu. Prostý a jednoduchý plán se však komplikuje, když se Thomasovi do cesty připlete problémová mladá dívka Lucia (Veronica Bitto) a žádá jej o svezení. Začíná tak dlouhá cesta starého dobrodruha a mladé dívky, kdy začnou poznávat jeden druhého a možná z toho bude i mnohem víc než jen pouhé přátelství. (mokki5)

(více)

Recenze (29)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Road movie v ktorom sa na ceste na motorke vzájomne zbližuje starý dedko (stále čulý Hill) a taká zmätená a na celý svet nasratá dievčina. Má to príjemnú atmosféru a Hill sa aj na prahu osemdesiatky vrhne do jednej hromadnej bitky a nepôsobí to trápne. Práve naopak. Stále na to má. Škoda len, že film má pomalé tempo a miestami som mal dojem, že sa prakticky nič nedeje. Neľutujem, že som to videl, ale znova si to určite nepustím. Keby tam bol aj Bud, tak to mohlo byť o hviezdičku lepšie. 4/10. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Neuveritelna sila a charizma sa ukryva v Terenceovi Hillovi,ten clovek nech Boh da sa dozije 120-tky,ide z neho nieco velmi dobre,no a co sa tyka filmu,tak je venovany zosnulemu Budovi Spencerovi,nech odpociva v pokoji,prva polovica bola urcite lepsia,ta druha uz zaostavala,hlavne ma sklamala zaverecna patnast-minutovka,zdala sa mi nejaka urychlena,odflaknuta,chladna,co je skoda,ale aj tak ako spomienka na Budyho to bolo krasne gesto od Terencea...:-) ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Terence Hill je aj na 80 -ku ciperny dedek, na motorke sa rozhodol ist do spanielskych pusti a polopusti aby si tam cital knihu. cestou zbali jedno dievca .... a filmarska jazda moze zacat. Uz som si dlho myslel, ze s legendarnymi rvackami dvojky BS/TH je definitivny koniec, tu ale pan Hill predviedol este jednu poslednu rvacku - a posobi dobre, nie je to trapne. Je mi jasne, ze Terence Hill film venoval uz zosnulemu Budovi Spencerovi, i tak ale v ramci filmografie Terence Hilla slabsi podpriemer . 40 % ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Vlastně celou dobu bylo tak jasné, že je to pocta Budovi, že to snad ani nemuselo být v těch závěrečných titulcích. Cestování na motorce pustou krajinou, dvě polorozpadlé boudy neznámého původu kdesi v poušti, které jako by vypadly z nějakého spagetti westernu z 60. - 80. let, hospodská bitka, no já chvílema čekal, odkud se ten Bud vynoří. A do toho další pecka - Lucia v podání Veronicy Bitto. Nádherná, přirozeně krásná a poněkud svérázná holka s poněkud (možná až moc) tajemnou minulostí, která se k Thomasovi přidává na cestě. Proč jsem měl občas pocit, že koukám na jakousi italskou verzi Veroniky Kubařové:)? Ono to teda mělo svoje dějové mouchy, třeba mi není zcela jasné, jak Lucia Thomase v poušti v té boudě našla. Stejně jako skoro celou dobu nic nenasvědčovalo tomu, že Lucia je vážně nemocná. Konec byl takový trochu zvláštní, ale možná i to, že to nemá zrovna sluníčkový závěr (ne, opravdu se nevzali a šťastně tam spolu nežijí dodnes) má svoje kouzlo. Na plný počet to napoprvé asi nebude, ale za krásné poctivé čtyři s radostí, koukalo se na to moc pěkně. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Terence Hill je zpět!!! Režie, scénář, hlavní role v osmdesáti letech. Roadmovie o Thomasovi, který jede do pouště přečíst si knihu a potká problémovou Luciu ( Veronica Bitto ). tak jede s ní. Tomuto komornímu snímku, který občas žánrově skáče od duchovního dramatu po grotesku jsem chtěl dát sotva dvě hvězdy, ale až v dovětku u titulků " Věnováno Budovi" jsem pochopil o čem to celé bylo a rozsekalo mne to, což se možná stane jen lidem, kteří měli v dětství za hrdiny ty dva fackovače s ránama "džžž" .Přestřelím na pět hvězd, protože ikdyž nenávidím filmy o umírání a nemocech, ale tady je to poprvé, co to mělo tak pozitivní konec. Pro mne poslední dojemná tečka za kariérou Terence a Buda. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama