Reklama

Reklama

Epizody(14)

Obsahy(1)

Jedné noci, když byla Kasumi Toyama ještě malá, zatoulala se svou kamarádkou na opuštěnou mýtinu za lesem. Tehdy při pohledu na hvězdnou oblohu poprvé a naposledy zaslechla magickou melodii hvězd. O několik let později Kasumi narazí na kytaru ve tvaru hvězdy v zapadlé zastavárně a plná doposud nepoznaného nadšení zakládá hudební kapelu. Jednou by totiž ráda uspořádala koncert právě na oné výjimečné louce pod hvězdami. (Scalpelexis)

(více)

Recenze (3)

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Název seriálu, pod kterým by si na první pohled mnozí představili spíš příběh s velmi lechtivým podtextem, neskrývá nic jiného než horší kopii K-On! Jen to bude takové..až holt budeme vidět jen pěticípé zářivé geometrické tvary. Během krásné noci hvězdičkové má naše hrdinka (její účes rozhodně nedělali maskéři filmových hvězd) sen o hudbě neslýchaně hvězdné. Po škole narazí na hvězdičkama polepenou trasu (která spíš připomíná pedobear pastičku), na jejímž konci najde do hvězdy tvarovanou zaprášenou elektrickou kytaru je jasno: Stane se pop-star! Hustota všech možných klišé je očekávaně větší, jak hvězd na kilometr v Malibu a i přesto, že animace patří k těm povedenějším, je to zabalené až v moc fádním hávu naivity, sluníčkovství a přespřílišné rozpustilosti. Pro mě drop už po první epizodě. P.S.: Ten kočíčí účes mě vyloženě irituje. Nezmínil jsem to ještě, že? ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Když se pozastavíte nad názvem BanG Dream! a zjistíte, že nejde o porno, tak nezavírejte okno a vězte, že jste právě narazili na dobrou náhradu skvělého K-ON! Tvůrcům se ale podařilo vyhnout lajdáckému kopírování a bezstarostnou komedii o holčičí kapele okořenili i dramatickými a dojemnými momenty. Nezapomněli ani na trochu těch roztomilých scén a hlavně na chytlavé pop-rockové písničky či postavy rozličných povah. Těm vévodí energická a místy otravná Kasumi, kterou si stejně oblíbíte a čtveřice dalších jí zdatně sekunduje. Z nich nejzajímavější je ovšem tsundere postava Arisa, starající se o většinu vtipných momentů a navíc má dabérku s neskutečně zajímavým hlasem. :) Těším se na druhou sérii. ()

Echelon1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja tak milujem tieto hudobné seriály! Milé dievčatá, krásna hudba a krásne príbehy priateľstva. Vždy sú to tak „tokimeki experience!“ :-) Síce rockovú hudbu aktívne nevyhľadávam, ale z neorchestrálnych žánrov je jedna z tých, ktorú si rád vypočujem. Klamal by som, ak by som povedal, že sa mi nepáči, a že ju v BanG Dream majú naozaj peknú. Skvelý hudobný seriál. ()

Reklama

Reklama