foto

Emi Šinohara

  • nar. 8.8.1963 (55 let)
    Nagano, Fukushima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cardcaptor Sakura: Clear Card hen – Sakura to futacu no kuma
2015 Gekidžóban Kjókai no kanata: I'll Be Here – Kako hen
Gekidžóban Kjókai no kanata: I'll Be Here – Mirai hen
2011 Major: World Series
2010 Sókjú no Fafner: Dead Aggressor – Heaven and Earth
2006 UFO Princess Valkyrie: Toki to jume to ginga no utage
2005 Sókjú no Fafner: Right of Left (TV film)
UFO Princess Valkyrie: Seireisecu no hanajome
2004 Meitantei Conan: Conan to Kid to Crystal Mother
2003 .hack//Liminality Vol. 1: In the Case of Mai Minase
Hadžime no ippo: The Fighting! – Kimura Tacuja vs Mašiba Rjó
Tenči mujó! Rjó'óki
2002 Space Pirate Captain Herlock: Outside Legend – The Endless Odyssey
2001 Sekai meisaku gekidžó kankecu ban: Wataši no Ašinaga odži-san (TV film)
2000 Gekidžóban Cardcaptor Sakura: Fúin sareta Card
Vampire Hunter D
1999 Meitantei Conan: Seikimacu no madžutsuši
1998 Perfect Blue
Rennjo monogatari
Shihaisha no tasogare
1997 Detatoko Princess
Lupin sansei: Walther P38 - In Gedenken an die Walther P38 (TV film)
Matamata Saber Marionette J
1996 Mutant Turtles: Chôjin densetsu hen
X
1995 Bišódžo senši Sailor Moon Super S: Sailor 9 senši šúkecu! Black Dream Hole no kiseki
Fušigi no kuni no Mijuki-čan
Iczer-Girl Iczelion
1994 Bišódžo senši Sailor Moon S: Kaguja hime no koibito
Blue Butterfly Fish
Genocyber
Mars
Otaku no seiza
Soreike! Anpanman: Lyrical magical mahó no gakkó
1993 Bišódžo senši Sailor Moon R
Boku no čikjú o mamotte
Džúbei a umění nindžucu
Moldiver
1992 Down Load: Namiamidabutsu wa ai no uta
Hajó no curugi: Šikkoku no mašó
Ruriiro Princess
Tenči mujó! Rjó'óki
1991 Akai Hajate
Burn Up!
Detonator Orgun
Eguči Hisaši no Kotobuki Goró show
Kekkó kamen
Miracle Psychicer Seizan
1990 A.D. Police
Akai kiba Blue Sonnet
Goddamn
New Dream Hunter Rem
Project A-Ko: Battle 1 - Grey Side
Project A-Ko: Battle 2 - Blue Side
Rjokunohara Labyrinth
1989 Project A-Ko: Final
1988 Gensei šugošin P hjoro ikka OVA
Project A-Ko 3: Cinderella Rhapsody
Ryuu seiki
1987 Junk Boy
Project A-Ko 2: Daitokudži zaibacu no inbó
Šin madžinden Battle Royal High School
1986 Outlanders
Project A-Ko

TV seriály

2018 Cardcaptor Sakura: Clear Card hen (TV seriál)
2017 Little Witch Academia (TV seriál)
2015 Go! Princess Precure (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus 2 (TV seriál)
2014 Cardfight!! Vanguard: Legion Mate Hen (TV seriál)
2013 Cardfight!! Vanguard: Link Joker Hen (TV seriál)
Hadžime no ippo: The Fighting! - Rising (TV seriál)
Mini Van (TV seriál)
Toaru kagaku no Railgun S (TV seriál)
2012 Cardfight!! Vanguard: Asia Circuit Hen (TV seriál)
Inu x Boku SS (TV seriál)
Smile Precure! (TV seriál)
2011 Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
Sengoku otome: Momoiro Paradox (TV seriál)
2010 Himečen! Otogitic Idol Lil'Pri (TV seriál)
Katanagatari (TV seriál)
Toaru madžucu no Index II (TV seriál)
2009 Aoi bungaku series (TV seriál)
Hadžime no Ippo: The Fighting – New Challenger (TV seriál)
Hajate no Gotoku!! 2nd Season (TV seriál)
Major (2009) (TV seriál)
Maria-sama ga miteru 4th season (TV seriál)
Nanami-čan: 6th Series (TV seriál)
Umineko no naku koro ni (TV seriál)
2008 Ga-Rei: Zero (TV seriál)
Kurogane no Linebarrels (TV seriál)
Nanami-čan: 5th Series (TV seriál)
2007 Blue Drop: Tenšitači no gikjoku (TV seriál)
Claymore (TV seriál)
Hajate no gotoku! (TV seriál)
Nanami-čan: 4th Series (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Seirei no moribito (TV seriál)
Suteki tantei Labyrinth (TV seriál)
Šigurui (TV seriál)
2006 Aa! Megami-sama! Sorezore no cubasa (TV seriál)
Aria the Natural (TV seriál)
Ayakashi Ayashi (TV seriál)
Nanami-čan: 3rd Series (TV seriál)
2005 Dívka z Pekla (TV seriál)
Fullmetal Panic! The Second Raid (TV seriál)
IGPX: Immortal Grand Prix (TV seriál)
Juki no džoó (TV seriál)
Karin (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
Med a čtyřlístek (TV seriál)
Nanami-čan: 2nd Series (TV seriál)
2004 Madorakkusu (TV seriál)
Maria-sama ga miteru (TV seriál)
Maria-sama ga miteru: Haru (TV seriál)
Nanami-čan (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor (TV seriál)
2003 Ašita no Nadja (TV seriál)
D.N. Angel (TV seriál)
Gunparade March: Arata naru kógunka (TV seriál)
Kaleido Star (TV seriál)
Maburaho (TV seriál)
PopoloCrois (TV seriál)
Scrapped Princess (TV seriál)
UFO Princess Valkyrie: Džúnigacu no jasókjoku (TV seriál)
2002 Bakutō sengen Daigunder (TV seriál)
Dragon Drive (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
UFO Princess Valkyrie (TV seriál)
2001 Hadža kjosei G Dangaió (TV seriál)
Kaze no jódžinbó (TV seriál)
Najica dengeki sakusen (TV seriál)
Noir (TV seriál)
2000 Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
1999 Karakuri zóši ajacuri Sakon (TV seriál)
The Big O (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Cardcaptor Sakura (TV seriál)
Night Walker: Majonaka no tantei (TV seriál)
1997 Burn-Up! Excess (TV seriál)
Hakugei densecu (TV seriál)
Kjúkecuki Miju (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
1996 Bišódžo senši Sailor Moon Sailor Stars (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Taiho šičau zo: You're Under Arrest (TV seriál)
1995 Bišódžo senši Sailor Moon Super S (TV seriál)
1994 Bišódžo senši Sailor Moon S (TV seriál)
Gene Diver (TV seriál)
Mahó kiši Rayearth (TV seriál)
Metal Fighter Miku (TV seriál)
1993 Bišódžo senši Sailor Moon R (TV seriál)
Kidó senši V Gundam (TV seriál)
Šimašima tora no Šimadžiró (TV seriál)
1992 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
Mama wa šógaku jonensei (TV seriál)
1991 City Hunter '91 (TV seriál)
Očame na futago: Clare gakuin monogatari (TV seriál)
1990 Bóken! Iczer-3 (TV seriál)
Táta sekáč (TV seriál)
1988 City Hunter 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace