Reklama

Reklama

The Midnight Man

  • Nový Zéland The Midnight Man
Trailer 1

V roku 1953 hrali tri deti tajomnú Polnočnú hru, pomocou ktorej prebudili krutú entitu. O viac ako šesťdesiat rokov sa dvojica tínedžerov úplnou náhodou dostane k tejto hre. Rozhodnú sa ju rozohrať, lenže to, čo sa začalo ako nevinná zábava, sa čoskoro mení v najhorší zážitok ich mladých životov. Démon z Polnočnej hry sa opäť vracia a túži po nových obetiach. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (69)

stration 

všechny recenze uživatele

Dobrých hororů je jako šafránu, tak tady lehounce nadhodnotím. The Midnight Man totiž perfektně funguje hlavně v těch nejzákladnějších hororových ingrediencích. Napětí a atmosféra jsou vynikající hned od začátku, příběh sice není nikterak originální, ale vše to zachraňuje svižné tempo, vynikající herci, kde si to Shaye s Englundem vyloženě užívají a odvážné gore, takže občas nic pro chechtající se teenagery s popcornem. Konec také potěší, nějaký ten zvrat se vyklube no a Epilog je pouze povinnost. Za mě rozhodně spokojenost a vypadá to, že Travis Zariwny se zlepšuje. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Ja som už podľa traileru tušil, že toto mi sadne, ale nakoniec to bolo ešte lepšie než som čakal a samozrejme lepšie než všetky tie dnešné americké kinoshity, netflixshity a pod... Audiovizuálne je to skoro ako z Wanovho univerza, snáď až na to frekventovanejšie CGI, obsadené je to v pohode; Lin Shaye je už síce opozeraná jak stará metla, no mňa skôr potešilo pár minút Roba Englunda a predovšetkým fešanda Gabrielle Haugh, ktorá nedávno zažiarila v Jeepers Creepers 3. Avšak najdôležitejšie je, že je to v podstate nenudiace, atmosférické a hororovo funkčné, čo sa aktuálne už dá bohužiaľ povedať len o malom zlomku hororovej produkcie. ()

Reklama

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý, tak jsme zkoušeli se ségrou a partou vyvolávat duchy v zamčeném pokoji při svíčkách. Údajně se povedlo někoho vyvolat, tak začalo vrzat okno, dveře a musel jsem okamžitě rožnout a vlézt pod postel. Dobrovolně bych to už, ani nezkoušel dělat a když už by se mě snažil démon očůrat a byla by to hra na čas, tak bych si ten čas kontroloval na svém chytrém telefonu. Dávám 80% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „The Midnight Man“ považuji za rozhodně povedené dílko, takovou tu klasickou pocornovou hororovou zábavu, kterou bych si klidně dal i v kině. Není to nic opravdu hlubokého, geniálního, ale je to film, který mě bavilo sledovat, a to rozhodně není na americký horor málo. Kdyby byl alespoň takový každý americký hororový film, tak si nemám moc na co stěžovat. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Postava Midnight Mana se nebála častěji ukazovat, tudíž bylo o atmosféru postaráno. Jen fakt občas nechápu, proč musejí mít ty postavy tak stupidní scénář. Námět zlověstné hry, která k postavám přivádí tajemného bubáka byl fajn. Aspoň to zase bylo něco nového. Lin Shaye bezpochyby skvělá, jako vždy.. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama