Reklama

Reklama

Unknown Number

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Thriller
Kanada, 2016, 8 min

Obsahy(1)

Uprostred noci začne Lise niekto volať z neznámeho čísla. Žena sa snaží vyzváňanie ignorovať, ale volajúci je neoblomný. Keď hovor konečne zdvihne, začína sa najhoršia noc jej života. (Marceloo)

Recenze (5)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Uprostred noci začne mladej žene volať neznáma osoba z neznámeho čísla. Snaží sa vyzváňanie ignorovať, ale volajúci je neoblomný. Keď hovor konečne zdvihne, začína sa najhoršia noc jej života. - Keby to nebolo celé tak nesmierne predvídatelné, tak by som išiel s hodnotením vyššie. Na réžii je vidieť určitý cit pre tento žáner, ale vo výsledku sa tvorcovia nesnažili ani o mierny kus nejakej inovácie a uberalo sa to v zabehnutej hororovej norme. Masky vyzerali dobre a dialógom sa kvôli slabej audiotechnike radšej vyhli, takže slabšie dve hviezdičky sa mi zdajú patričným ohodnotením. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

100krát viděnej námět, kterýmu se i přesto podařilo navodit ( místy ) mrazivou atmosféru. Škoda nefukčních lekaček a konce kterej snad ani neměl šanci vyděsit. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ach jo, že tohle ještě baví někoho točit – rok 2016 a dávno profláknuté téma, které snad už ani nikoho nemůže vyděsit. Klasická šablona neznámý volající – dveře od lednice a za nimi postava – další tři nudné minuty a pak rádoby „kulervoucí“ finále. Alespoň že ten úsměv na konci nebyl nejhorší. Jinak ovšem jde jen o další tuctový snímek, kterých je na internetu v dnešní době už celá kupa a všechny jsou víceméně stejné… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

A máme tu opäť ducha ženského pohlavia, ktorý nerád chodí ku kaderníčke a má rád iba bielu nočnú košeľu. Neoriginálne, ale stráviteľné. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Není to vysloveně špatný snímek, sem tam se pokouší vytvořit napětí a bubák na závěr taky nebyl špatný. Jenže je tu velké množství vaty, ve které se nic neděje, a lekačky samotné jsou dosti nefunkční. Dám dvě hvězdy s pocitem, že možná nadhodnocuji. ()

Reklama

Reklama