Reklama

Reklama

Recenze (4)

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Solidní hongkongská akce v tom nejlepším střihu. Není to sice superpecka, ale jen těžko dokážete něco zásadního vytknout. Jste-li actionholik, berte a užívejte. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

2000 AD je filmem velice hezky nasnímaným, takže v ukázkách se mu daří vytvářet očekávání vybroušené podívané. O to větší je pak zklamání při zjištění, že jde o zcela zaměnitelný a nezajímavý produkt své doby, která byla v Hongkongu bohužel charakteristická znatelným kvalitativním úpadkem tamní kinematografie, za nímž stála mimo jiné kontraproduktivní snaha více se přiblížit stylu, jakým se akční filmy točily v Hollywoodu. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Film bývá zmiňován jedním dechem se snímkem Purple Storm ("velkorozpočtový vysokooktanový techno- thriller", stejná produkční společnost Media Asia, stejná doba vzniku), ale zatímco Purple Storm šlape od začátku do konce (akční choreograf Tung Wei), tady tvůrci ponechali akci až na druhou polovinu, a přestože se divák dočká soubojů tělo na tělo, automobilových honiček i přestřelek, kdy se střílí do kolemjdoucích a náhodných rukojmích, režiséru G.Chanovi a jeho choreografovi Yuenu Takovi (Beast Cops) to tak neodsejpá, své dělá i podivně unylá hudba, která jako by šla proti duchu scén, jež podkresluje. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Skutečně našlapané trailery dělají filmu bohužel medvědí službu. Film je totiž oproti nim svým tempem, logikou i celkovým vyzněním výrazně horší. Největší problém jsem měl asi s naprosto neuvěřitelným přerodem Aarona Kwoka z kluka z kanclu bez jakékoliv bojové zkušenosti v akčního hrdinu. To spolu s předvídatelným scénářem a až na dvě výjimky v podobě Daniela Wu a Francise Ng slabé vedlejší postavy mi nedovoluje hodnotit líp, i když jsem po celou dobu snímku věřil v to, že konec vše zachrání a já bych přeci jen mohl. Bohužel, nestalo se. ()

Reklama

Reklama