Reklama

Reklama

Lou

  • USA Lou
Krátkometrážní / Animovaný
USA, 2017, 6 min

Režie:

Dave Mullins

Scénář:

Dave Mullins

Kamera:

Adam Habib
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

LOU, nový krátký film společnosti Pixar Animation Studios, vypráví o krabici ztrát a nálezů, a neviditelných stvůrách, které se v ní ukrývají. (Falcon)

Recenze (31)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

To na čem pixarovky minulých dvou dekád stavěly již nemá sebemenší smysl hledat v jejich celovečerní tvorbě, kde veškerá hravost a nápaditost definitivně uvolnila místo prodeji hraček skrze jednu bezpečnou sázku na jistotu vedle druhé. Naštěstí v jejich krátkometrážní tvorbě stále ještě starý dobrý Pixar poznat lze. Louimu chybí snad jen lépe vygradovaný závěr, jinak má vše; nápad, hravost, dojetí i poučení. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Pixar opět boduje s tím, co mu jde nejlépe. Invence, humor, dokonalý vizuál a především nápad. Lou mě dokázal během šesti minut nadchnout, rozesmát, dojmout a naštvat tím, že už skončil, což protentokrát promíjím, protože to jinak byla taková neskutečná nádhera, že jsem dlouho přemýšlel o něčem hezčím, co jsem za dlouhou dobu viděl. 100% ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Jedna z krásných Pixarovek, které nyní už najdeme pouze v těchto krátkých snímcích, jako třeba je tento, o dobromyslném strašidle Zapomenutých věcí, které by se nejraději rozdalo pro ostatní. škoda, že tahle poetika a krása už chybí v celovečerních snímcích. No co, jsem rád alespoň za těch šest minut. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Tahle pixarovka strčí do kapsy jakýkoli dosud vydaný transformeří film. Režiséru Davu Mullinsovi bych se nebál svěřit reboot Transformers, klidně v animované podobě a měl bych klidné spaní, že projekt dopadne úspěšně. Originálně a velmi zábavně pojaté transformování několika málo hraček do všemožných podob a tvarů s poselstvím, že krást se nemá. Mimo to snímek Lou zobrazuje význam prožitků z dětství ve vztahu ke kauzálnímu determinismu dospívání. Chybí mi zde absence sebeuvědomění hlavní postavy, pouhé objetí neobstojí jako prostředek pro změnu charakteru člověka. Za transformeří originalitu a zábavnost zlatý střed. 🙂 (26.04.2021) ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Poslední léta se u Pixaru stává, že krátkometrážní animované filmečky dávají na frak hlavnímu animáku, jak v hodnocení, tak v poselství a důvtipu. Je asi jednodušší udělat 6 minutový film než 90 minut aniž by jste se nenudili, ale zase na druhou stranu předvést nápad a myšlenku během 360 vteřin také není úplně jednoduché :). ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama