Reklama

Reklama

Big Legend

Trailer

Obsahy(1)

Tyler Laird (Kevin Makely) vezme svoji přítelkyni Natálii (Summer Spiro) na výlet. Krásná příroda, lesy a velké jezero mu poslouží, aby ji požádal o ruku. Nádherné a idylické místo se ale rázem mění na noční můru. V noci totiž napadne jejich tábor "příšera". Natálie beze stopy zmizí a Tyler se psychicky sesype. Po roce ho propouští z psychiatrie a on se chystá vydat zpět do lesů. Chce zjistit, co se tam oné noci vlastně stalo. Pravdou je, že odhalí velkou a krvavou legendu těchto hlubokých a temných lesů. (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

V krátké době už druhý film o Bigfootovi a zase to nevyšlo. Zatímco ale Primal Rage dojel na nezkušeného režiséra a příšerný scénář, zatímco efekty a produkční zázemí měl skvělé, tak Big Legend je příšerná somařina úplně od začátku a úplně ve všem. Kamera odpovídá něčemu tak dvacet let starému, za pár drobných se zaplatilo šest herců a po hodině a půl tlachání se strhne souboj s chlapem v obleku Žvejkala, dá se s ním pěstní souboj i přesto, že mám za pasem Magnum (nanuk by byl lepší) a nakonec se vtom nějakou záhadou objeví na kolečkovém křesle polomrtvý Lance Henriksen (asi je někde ve štábu jeho vnuk jinak si jeho přítomnost jen těžko vysvětlit) a vyděsí nás svým proslovem, jelikož to vypadá na druhý díl. Co říct, jako amatérský film o 30 minutách bych to ocenil triplstárkou, jenže tvůrci si opravdu myslí, že jsou profíci a že opravdu točí horor a to jde vydejchat jen těžko. Vždycky strašně nerad souhlasim s LivingVředem, ale tady se ten incestní úchyl prostě neplete. Příšerná fušeřina za pár dolarů.20%. ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Aj pri tak krátkej stopáži dokáže film miestami pôsobiť neuveriteľne zdĺhavo.No na druhej strane keď už príde na lov,odsýpa to celkom slušne.Technické spracovanie a obzvlášť kamera tu má dosť veľa nedostatkov.V mojom prípade drží hodnotenie nad vodou koniec-možnosť pokračovania teamového lovu na BigFoota pod vedením Henriksena...Z toho by fakt mohlo vyliezť riadne naložené béčko :) 50 % ()

Reklama

ben666 

všechny recenze uživatele

NUDA... co je na filmu dobrý je příroda a ´´ docela dobře udělanej bigfoot ´´. jinak akce žádná , napětí žádný a na to že se film odehrává v lese tak ten film nemá vůbec žádnou atmosféru . Na konci filmu mě z nudy vzbudila hezká sestřička a Lance Henriksen a případné pokračování , no pochybuju že vůbec vznikne. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tak skvělý námět a co z toho oni udělají? Každý zná pohádku o velkém opičákovi, který se skrývá v amerických lesích. Předvídatelný, hloupý a vlastně ve výsledku i nudný příběh nespraví v tomto případě nic. Voják, který se vrací najít pravdu do lesů, moc rozumu chudák nepobral. Chlap na kterého cestou narazí ho neustále oslovuje Chief , a jelikož to dělá za každou druhou větou, tak je to otravné přesně jak to zní. Utéct z doupěte Jetiho, abych pronesl větu "někde jsem viděl svůj batoh, skočím pro něj", a šlapal poslušně zpátky přesně tam odkud jsem utíkal? No proč ne. Dívka, která má na prstě zásnubní prstýnek a s velkou parádou ho dostane až za několik scén potom. No proč ne. Tenhle film má chyb a scénář děr, jak kvalitní sýr ze Švýcarska. Moc jsem doufal v průměrnou podívanou o oblíbené děsivé legendě. Ale ten film je těžce podprůměrný. Chápu, že to není zrovna áčková produkce, ale snažit se mohli víc. Ve finále alespoň potěší Henriksen alias Bishop. A hned na to vyvstává otázka. Vážně z toho chtějí dělat filmovou řadu? (30 %) ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo už druhý, solídny bigfoot horor v krátkom čase; po nedávnom Primal Rage. Ten bol síce o niečo vydarenejší, uletenejší a akčnejší, tento je zase skôr komornejším survivalom, kde sa bigfoot na scéne príliš často neobjavuje. Ale keď sa už ukáže, vyzerá dobre; žiadne smiešne CGI ako zo Syfy kanálu (alebo z A Quiet Place:)). Tak ako spomínaný, spriaznený Primal Rage, nie je ani toto zo žiadnej miliónovej hollywoodskej produkcie a medzi výraznejšie nedostatky tu pre mňa patril predovšetkým neherecký hlavný hrdina. Ináč v pohode. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Název filmu se objeví až v 15. minutě. (griph)

Reklama

Reklama