Reklama

Reklama

Snafu: V háji jako obvykle

  • Čína Hidden Strike (více)
Trailer

VOD (1)

Úkol zněl jasně – za každou cenu ochránit civilisty pod palbou. Jackiemu Chanovi a Johnu Cenovi v roli elitních vojáků v tomhle filmu není co závidět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Velmi slušné akční béčko, kde nechybí hlučné akční sekvence, působivé bitky, humor a občas nějaká ta hláška. Herci až na Chana sice spíše druholigoví, ale to vůbec nevadilo. Námět stokrát stejný, ale zpracování dobré a pár nápadů (např. motor z rakety), fakt dobrých. Dialogy nebyly vyloženě debilní, hudba ušla. Za mne spokojenost a 70% k tomu. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Náhodou mě se to moc líbilo. Chan a Cena mají dobrou chemii a oběma to sedlo. Je poznat čínská produkce, kdy akce jde až do mega extrému a je to zbytečná škoda a filmu to jen ubližuje. Druhá věc, která mě hodně štvala a kvůli které dávám nižší hodnocení, je CGI, které je opravdu příšerné. Jinak je to klasická Chenova akční komedie ochucena o troufnu si říct akčního komika Cenu. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Stačilo překonat úvodní půlhoďku a potom začne skutečná zábava: chlapci se spojí. Protože ten začátek je nuda. Ale když se to rozjede, všechny palce nahoru. Navíc je zde hned několik vážně hezky natočených akčních scén, různý blbinky během akce, včetně hned několika vážně fajn blbin s kamerou. Jo, je to přepálený. Jo, občas skutečný bizár. Jo, většina filmu působí (a je to fakt vidět až přehnaně smutně), že se herci během natáčení ani jednou nenadechli čerstvého vzduchu. Ale bylo to zároveň strašně vtipný. Vidět tohle v kině, asi dá každý nižší hodnocení, aby vypadal chytřejší. Ale skoulnutí tohohle filmu je čistě mezi vámi a Netflixem. A pokud nechcete, aby si o vás jeho algoritmus myslel něco špatnýho, tak si to stáhněte  ;) ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[33%] Asi jsem s hodnocením docela krutý, ale mě to celé skoro vůbec nebavilo. Nechci trnout hrůzou s čím přijde tento režisér za měsíc s čtvrtým Expendables. Ale jestli ta AKCE bude vypadat takto nudně a bez náboje, tak to nazdar. Ale nebudu se děsit až tak, dnešní CGI mi většinou v novějších filmech nevadí, jenže zde byl problém, že jsem se nudil už od začátku. Komediální to vůbec není, děj to nemá, a hlavně ta první půle mě dost otravovala i když se zde pořád něco děje. Posledních 30 min je nonstop akce, Chan se snaží v soubojích, oceňuji jeho věk, Cena mě zas vůbec nebavil a ty výbušné akční sekvence mě uspávaly, zlaté Fast and Furious. Hrotit to nechci, asi jsem měl horší náladu, proto ty slabé 2* dám, akce je tu dost ale nezáživná …. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Tradiční čínsko-americká kompilace. Dodejte nám jednoho tupého, nasvaleného Američana a my přihodíme čínskou super hvězdu, komika, létajícího kaskadéra a kung-fu mástra Jackie Chana. Co jsem čekal jsem dostal mnoho výbuchů, střílení, mlácení do kulí a spousty umělého pozadí ala porno hvězdy z brazzers..45% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Při natáčení exteriérové scény na jihovýchodě Číny došlo k sesuvu půdy a část produkčních vozů zaplavila řeka bahna. Nikdo nebyl vážně zraněn, ale produkce byla na pár dní pozastavena. (Geralt z Rivie)
  • Scény z Blízkeho východu boli natáčané na zástupných miestach v Číne. Film sa natáčal už v lete 2018. (Arsenal83)

Reklama

Reklama