Reklama

Reklama

Snafu: V háji jako obvykle

  • Čína Hidden Strike (více)
Trailer

VOD (1)

Úkol zněl jasně – za každou cenu ochránit civilisty pod palbou. Jackiemu Chanovi a Johnu Cenovi v roli elitních vojáků v tomhle filmu není co závidět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

bourec 

všechny recenze uživatele

Vlastně se Chan vrátil i s rejžou Waughem ke konceptu bláznivejch akčních komedií, kterejch napráskal ve svý mladší době spoustu. Vlastně i ten závěrečnej sumář  bláznivejch a  nepovedenejch scén je toho důkazem. Vlastně to není ani nijak objevný, ani nijak napínavý, ale vtipný to s přimhouřeným očkem je. a s přihlédnutím k věku Jackieho, to je vlastně v poho. Asi pětkrát něco takovýho, než jednu Barbie. 50%. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Prvních cca 15-20 minut vypadalo Hidden Strike na solidní katastrofu, která bude extrémně špatně vypadat a navíc se bude brát smrtelně vážně. Pak ovšem přišel zlom a celý ten maglajz se překlopil do klasické Chanovské akční komedie a v tomhle směru začal HS překvapivě slušně fungovat. Na akci je sice vidět že Jackie už není žádný mladík, ale i tak je zábavná a jeho chemie s Cenou funguje dobře. Závěr je sice trochu kostrbatý a scény s cisternami a raketovým autem nejspíš vznikly v mysli pětiletého dítěte, nicméně sem to vlastně docela zapadlo…60% ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Na bitkách je vidět snaha, ale žádná hitparáda to kvůli mdlé režii není. A jinak všechno špatně. Příběhově o ničem, pošťuchování mezi Chanem a Cenou hluché až trapné, digi-poušť připomíná umělohmotností Barbieland a trochu toho nahánění bugin a cisternových kamionů v poušti, ze kterého nepotřebujete vidět víc, než bylo v trajleru. Mizérie. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„…SE PŘIHLÁSIL ČÍNSKÝ SOUKROMÝ BEZPEČNOSTNÍ TÝM, KTERÝ NAVZDORY VYSOKÉMU RIZIKU  UVĚZNĚNÉ PRACOVNÍKY, ČELÍCÍ JISTÉ SMRTI, EVAKUUJE DO BEZPEČÍ …“ Někoho by mohlo vylekat (možná spíš kurevsky vystrašit?) to čínský CGI. Někoho zase (vším možným) vylepšenej J.Chan. Všichni ale zapláčou nad příběhem… Takhle – na nic si to nehraje. Všichni (aspoň předpokládám) věděj, kam patřej. No, možná né úplně všichni, ale co už! Prostě taková akční béčková píčovina. /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Sylvester Stallone z projektu vycouval. Nahradil ho John Cena. 2.) Film stál 80 milionů dolarů. 3.) Thx za titule Michael Novotný. ///                         PŘÍBĚH  **  HUMOR  *  AKCE  ***  NAPĚTÍ  * ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Nic moc extra povedeného ani na béčkový akčňas s vtipkující dvojicí bouchačů. Před Jackiem v sedmdesáti obrovský respekt co dovede, jak se hýbe a co vydrží. Komické duo je takové hrozně nucené. Nic přirozeného. A vlastně ani zábavného (snad jen pár lehkých pousmání). Asijské efekty jsou příšerné a děsně smutné je, že jsou efekty i v místech, kde by je divák nečekal. Auto na kamenité poušti. Ale asi herce nechtěli tahat někam daleko do přírody, tak většinu externích scén natočili před zeleným plátnem. Vypadá to otřesně. Bojové scény celkem nápadité a je to asi jediná věc, které bych nic nevytýkal. No a na závěr tu máme spoustu, ale fakt děsnou spoustu hloupostí, nelogičností a prostě dalších tupých berliček, jen aby se děj posunul někam, kde ho stejně každý čeká. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Při natáčení exteriérové scény na jihovýchodě Číny došlo k sesuvu půdy a část produkčních vozů zaplavila řeka bahna. Nikdo nebyl vážně zraněn, ale produkce byla na pár dní pozastavena. (Geralt z Rivie)
  • Scény z Blízkeho východu boli natáčané na zástupných miestach v Číne. Film sa natáčal už v lete 2018. (Arsenal83)

Reklama

Reklama