Reklama

Reklama

It Came From The Desert

  • Velká Británie It Came from the Desert (více)
Trailer 1

Pokleslý, akcí nabitý monster movie, který je adaptací kultovní osmdesátkové videohry stejného jména. Nostalgická pocta filmům s obřími netvory z 50. let, která obsahuje vše, co si fanoušek žádá. Hrdiny a hrdinky, soupeřící v závodech na motorkách; alkoholové večírky uprostřed pouště, tajné vojenské základny v podzemí, vztahové napětí… a samozřejmě také obří mravence! (Israha)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (11)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Hlúpučká teenagerská komédia, ktorá najskôr vzdáva poctu brakovým monster hororom z minulého storočia. U niektorých divákov možno zaboduje nostalgia, mladých to ale najskôr neosloví. Triky sú celkom podarené, no krvi a gore je tu len minimum (najskôr zase PG-13). Bavilo ma to tak pol na pol, a od smiechu som sa teda neváľal. Horor čakať netreba. Ale aspoň potešilo pekné púštne prostredie. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy primárně za to, že většina postav jsou náruživí pivaři (jo, dokonce i mravenci) a že si tvůrci dělají sami ze sebe legraci. Jinak hodně nezajímavý přírůstek do ranku céčkových ctitelů klasických brakových sci-fi, který třeba za zábavným Pavoučím terorem zaostává úplně ve všech směrech. Nebudete u toho blít a alespoň dostanete chuť na pivo, ale víc amatérské to většinu času snad být nemohlo... ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Partia mládežníkov uskutoční zábavu uprostred púšte. Netušia však, že na vojenskej základni, ktorá stojí v blízkosti, prebiehal tajný experiment, ktorý vyprodukoval obrovské zmutované mravce, ktoré čakajú na svoju korisť. - Tieto horory z Fínska mi v poslednej dobe strašne sedia. Ide o úplne nenáročnú béčkovú záležitosť, ktorá má zábavné postavy, výbornú Vanessu Grasse, ktorá svoj talent ukázala nedávno v Leatherface a tu ukazuje, že je všestrannou herečkou, vydarenú hudbu a hlavne sa tvorcovia vôbec nesnažili o to, aby to vyzeralo nejak dôležito. Hlášky sú miestami bravúrne a po dlhej dobe som vo filme videl príbeh, pri ktorom sa hlavní hrdinovia snažili byť ako ich oblúbený herec, čo ma naladilo na nostalgickú vlnu, pretože asi každý človek si pamätá tieto pocity z detstva. Triky sú celkom v pohode a CGI nepôsobí znechucujúco, takže je to niečo na štýl Syfy hororov len s ovela vyššou kvalitou. Chýbalo len viac krvi a dal by som ešte vyššie hodnotenie. Po zhliadnutí záveru hodnotenie ešte zvyšujem, pretože už dlho ma niečo nepobavilo tak, ako tento vynikajúci počin z Fínska. + herečka z Leatherface + herec z Temple of Decay: I Drink Ov Hell a Bunny the Killer Thing ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Sympatická ulítlost s vysokou hodnotou "cheese factoru", která ví, že nemá nápady ani finance na naplnění své devadesátiminutové stopáže, a proto si při balancování na hraně trapnosti nekompromisně dělá legraci sama ze sebe, z klasických brakových monster movies, osmdesátkových béčkových akčňáků, videoherních klišé i popkultury jako takové. Problémem pak ovšem je, že nic víc, než tu srandu (a po hříchu docela koukatelné CGI) už nabídnout nemůže, a koncentrace humoru a nadsázky není ideálně vysoká po celou dobu trvání, takže v konečném důsledku se jedná spíš o jakž takž koherentní slepenec legračně parodických scén, než o skutečně zábavou nabušený film. Milovník žánru a daného specifického druhu humoru se tedy pobaví víc než slušně, ale odnese si dojem spíše chutné jednohubky, než ultimátního pokleslého žrádla. Je to tak na půl cesty mezi něčím jako Eight Legged Freaks (kde k té nadsázce a sebeparodii byla přidána i objektivní filmařská kvalita) a Sharknadem (tedy trashovým uragánem bez špetky míry)...a horší než to i to. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Príbeh sa odohráva v americkom štáte New Mexico. Natáčalo sa ale v mestách Almería v Španielsku a Turku vo Fínsku. (Marceloo)

Reklama

Reklama