Reklama

Reklama

Nebezpečný náklad

  • USA Precious Cargo (více)
Trailer

Dobře naplánovaná loupež drahokamů se vymkla kontrole. Šéf zločineckého gangu Eddie (Bruce Willis) ze zpackané loupeže viní svůdnou Karen (Claire Forlani). Karen chce získat Eddieho důvěru zpět a rozhodne se ukrást náklad velmi vzácných a drahých drahokamů. Kvůli této prácičce se Karen spojí se svým bývalým milencem a prvotřídním zlodějem Jackem (Mark-Paul Gosselaar). Celá mise na získání důvěry však nedopadne podle plánu... (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (66)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Jak já bych si strašně přál, aby ve filmech představovaní zabijáci, chlapáci a nesmrtelní borci dokázali trefit cíl. Protože aspoň to by zachránilo, tahle průměrná béčka. Příběh je totiž o nějakých loupežích, které vás prakticky nezajímají. Hlavní frajer je sice sympaťák, ale zachraňuje nepěknou ženskou, která je ale přestavována jako něco, čemu nejde odolat. Za ženské osazenstvo drží prapor alespoň mladá sniperka. Sice tu drsňačku holčina přehrává, ale já ji to klidně sežeru. No a Willis? Ty vole, když už mu mám věřit nejdrsnějšího bosse pod sluncem, tak ať něco tomu úměrnému jeho postava udělá. Jenže on jen sedí a občas popojde. 50 procent, za to, že se to dalo dokoukat. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Další z řady zbytečných filmů, kde se objeví Bruce na dvacet minut. Nevím, co ho nutí jít do těchto projektu, ale tímto tempem se dostane do Seagalovské produkce. Plno rádoby vtipných a cool dialogů, které nudí, dělají z hrdinů nesympatické hovada a není důvod proč jim fandit. Akční scén je celkem málo, ale je to asi to nejpozitivnější na tomto filmu.....3/10 ()

Reklama

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Mlaďoučká ženská coby sniperka (rádobydrsňačka), co zabíjí lidi chladně, bez mrknutí oka, jakožto jedna z těch kladných. Hm. To má být cool, nebo co? Hlavní hrdina dostane tři pořádné rány pěstí do ksichtu a dvě čela a nemá ani modřinu, či kapku krve. Fajn. Záporáci nahání hrdiny na motorových člunech, střílí po nich vším možným a neudělají ani jednu díru do člunu. To ještě v roce 2016 myslí někdo vážně? To si tvůrci myslí, že ještě šplháme po stromech, či co? Nebo že nám je 10 a tím pádem budeme u toho slintat jenom proto, že se tam střílí a vybuchuje? Do toho všeho Willis s jeho jedním, znuděným, čuráckým výrazem, který používá už v každém filmu. Claire Forlani je tu na kopačku do ksichtu. Digitální krev+ záblesky z pistolí jakožto odporná pohodlnost současných filmařů. A obrázková animace v titulcích, která už je otravná, obehraná a trapná stejně, jako reklamy na mobilní operátory s dvojsmysly. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Svižně natočený komediální béčko se sympatickými herci a slušnou akcí. Willis je překvapivě solidní záporák, i když největší borec je suše vtipnej Daniel Bernhardt jako jeho chlápek na špinavou práci. Ten by si zasloužil vlastní spin-off. Celkově docela povedená akční komedie s rozumnou stopáží. A jen takovej podotek - všechny béčka jsou zbytečný. Jediný, co má cenu točit, jsou ukňouraný filmy z koncentráku, artový černobílý hodnoty, kde hlavní hrdina řeší smysl života a filmy o chodících stromech a létajících autech. Zbytek naházet na hranici, zapálit a pochcat. Kdo by se taky s takovým filmovým póvlem zahazoval, že, jo?:) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Opět žádná akční pecka, ale jsou zde postavy, které jsou docela fajn, je to takový specifický buddy movie, kde je tedy jeden chlap a ženské, ale přesto všechno dohromady funguje tak, jak by mělo. Postavám jsem fandil, byl jsem zvědavý, jak to zvládnou. Není to velikášské, je to takové komorní, prostě fajn. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Počas záverečných titulkov sú zobrazené nevydarené scény. (figis20)
  • Keď Jenna (Lydia Hull) uteká z domu pred útočníkmi, má na nohách čierne šľapky, no v ďalších záberoch sú to už čierne baleríny. (johnsnow)
  • Keď sa po prestrelke na rieke Jack (Mark-Paul Gosselaar) lúči s Jennou (Lydia Hull), Karen (Claire Forlani) má vlasy zopnuté. Jack následne naštartuje čln a odchádza aj s Karen, ktorá má zrazu rozpustené vlasy. Neskôr sa rozprávajú na člne, pričom Karen má vlasy opäť zopnuté. (koba)

Reklama

Reklama