Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ria dopadnou a rozrušená Tokio žádá Profesora o pomoc. Společně pak vymyslí odvážný plán záchrany a obrací se s ním na ostatní členy týmu. (Netflix)

Recenze (30)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Naši banditi si žijú svoj sídliskový sen na tropických rajoch tretieho sveta. Kým slečna Tokyo nedostane chuť vyraziť si trocha z kopýtka a tak sa dostávame do obvyklých koľají kedy treba niekoho zachrániť. Ale my ho nebudeme zachraňovať len tak my to dáme dokopy s tým že vykradneme Španielsku štátnu rezervu. Delicious nápad. Prevedenie: Lepenie starej bandy trocha na silu ale bol som rád že znova počujem Denverov debilný smiech. Pridali sa k nám nijaké tie nové tváre a hor sa na boj s režimom a to hneď z ostra. Na počesť mŕtveho Berlína ideme vykradnúť Národnú banku. Tá záchrana Ria tá je tam niekde na okraji záujmu ale to je vlastne ústredný motív. 77% ()

Phietros 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračování našich oblíbených zlodějů 2 roky poté, co jim vyšlo jedno z nejlepších přepadení v historii Španělska ukazuje z prvu všechny jak žijí, ale následně se něco musí pokazit, aby se celá parta dala zas dohromady! V tomto případě Rio, kterého dostanou přes vysílačky! Nádherné prostředí různých ostrovů, dělají s tohoto dílu jeden s nejdražších a nejexotictejsich dosud! ()

Reklama

TeddyCarlos odpad!

všechny recenze uživatele

Tak oukej dál už nekoukám. Navzdory tomu, že v předchozích dvou sériích bylo mým největším zájmem hledání nesmyslů v jednotlivých dílech (a že jich bylo), i tak se mi seriál líbil a všechny díly jsem s radostí zkoukl. Ale co je sakra tohle? Španělská natahovaná telenovela, už nevědí co by tam přidali tak vymejšlí nesmysly, a s tímhle já fakt ztrácet čas nebudu, to se radši půjdu koukat z okna. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsou tady zas! Rio to posral a tak nám nadělil další, minimálně jednu sérii. Ťukám si na čelo, ale co jiného jsem taky mohl čekat. Zleva skepse z prvního a zřejmě ne posledního z Berlínových flashbacků (jen ať se to šustí v kapse), zprava skepse z nových postav. Lisabon, jako vážně? Skepse všude kolem mě. Ale dám tomu šanci. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čistě kdybych měl hodnotit podle toho, jak moc mě tahle epizoda bavila šel bych na 5 hvězd. Ale nemůžu, jde hodně vidět, že i když to mají pěkně promyšlené tvůrci, tak to není jejich původní plán. Přijde mi, že samotná další loupež je hrozně tlačená na pilu. Jenže tvůrci tentokrát vsadili více na mainstream a tak to má větší tempo, je to větší a neustále se něco děje. Díky tomu mě to vlastně baví více. Vlastně jsem překvapený, jak moc mě to baví. :-) ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama