Reklama

Reklama

Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek

  • Belgie Robinson Crusoe (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Na malém exotickém ostrově žije velmi přátelský papoušek Úterý ve společnosti svých zvířecích přátel. Úterý celý život sní, že bude objevovat svět. Po strašlivé bouři najde Úterý na pláži stvoření, které nikdy neviděl: člověka jménem Robinson Crusoe. Úterý velmi rychle pochopí, že tenhle dvounohý tvor by mohl být jeho šancí dostat se z ostrova pryč. Stejně tak Robinson Crusoe zjistí, že aby přežil na neobydleném ostrově, musí využít pomoci chytrého papouška a jeho zvířecích kamarádů. Pro Robinsona není sbližování právě snadné, protože zvířata neumí mluvit člověčí řečí. Pomalu se však stávají přáteli a začínají společný život plný dovádění, zábavy a dobrodružství. Jejich klid však jednoho dne naruší dvě divoké kočky, které chtějí všechny na ostrově zotročit.Schyluje se k velké bitvě. Robinson a jeho přátelé musejí spojit své síly. Aby zachránili svůj domov, musí zlotřilé kočky porazit. (Bioscop)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ikente

Ikente (hodnocení, recenze)

Animáky by měly především hodnotit děti. Fakt neberu komentáře typu - měl jsem co dělat, abych neusnul, ale hlavně, že se to dětem líbilo. Co je mi do toho, jak se film líbil nějakému náročnému dospělákovi, chci znát názor dětí, abych věděla, zda se bude líbit mým dětem. Kvůli sobě na to rozhodně nechodím. (lidi jsou fakt zvláštní)

Kuba4663

Kuba4663 (hodnocení, recenze)

Doporučuji nový e-shop www.nakupoviny.cz pro všechny filmové a seriálové nadšence. Navíc při uplatnění slevového kupónu "nakupov1ny" SLEVA 15% na Váš nákup. :-)

Vlad

Vlad (hodnocení, recenze)

Preco sa film neda hodnotit? To ako pred CZ/SK premierou ho nikto nikdy nikde nemohol vidiet?

Bohuzial som bol len na 2D verzii - bohuzial preto ze z mnohych scen to 3D priam kricalo cez dve dimenzie :D. Rozhodne teda odporucam 3D. Nemecky dabing bol celkom fajn, animacia velmi pekna. Nato ze sa jedna o noname belgicko-zabozrutsku produkciu klobuk dole, velmi pekne sa na to pozeralo. Pribeh sa drzi predlohy len veeeelmi volne, hlavnu ulohu hraju zvieratka a ich nezaujimave prihody. Film vhodny rozhodne skor pre mensie deti (tak do 8 r.) resp. adekvatne infantilne obecenstvo. Inac neurazil (ale ani nenadchol).

Stejšn

Stejšn (hodnocení, recenze)

Já v tom navždy uvidím Burianovy ilustrace, to je bohužel asi trochu hendikep a deformace no.

Stejšn

Stejšn (hodnocení, recenze)

Plakát je přesně to, co mě rovnou dokáže od takového filmu odradit. Je z toho na první pohled vidět, že to bude taškařice. Přitom Robinson by si zasloužil vážné, případně polovážné zpracování, klidně i jako animák.

na příspěvěk reagoval ThatKidMaty

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Já myslím že na takovéto jedno podívání by to nemuselo být špatné :-) ale moc nevěřím že by z toho bylo něco více i když bych si to asi i přál.

Reklama

Reklama