Reklama

Reklama

Deathly Presents

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Velká Británie, 2015, 6 min

Obsahy(1)

Vánoční svátky mají být plné klidu a pohody strávené v rodinném kruhu, ale co když se pod stromečkem objeví dárek, který tam nikdo z přítomných nedal a ještě se k tomu podivně hýbe? (SOLOM.)

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vánoční svátky mají být plné klidu a pohody strávené v rodinném kruhu, ale co když se pod stromečkem objeví dárek, který tam nikdo z přítomných nedal a ještě se k tomu podivně hýbe? Tyhle ty krátkometrážní kousky s vánoční tématikou většinou nezklamou, pokud se jich chopí alespoň trošku schopní tvůrci a to je naštěstí i tento případ. Atmosféru to sice nemá něj kulervoucí, ale jde zde vycítit jisté napětí a obsah ono dárku, taky slabším povahám přidá vrásky na čele. Jen bych ocenil, kdyby se následně přitvrdilo, místo toho gumového „maňáska“. Závěr se mi totiž moc nelíbil… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

No deťom to nebude pôsobiť traumu, ak ich na to pripravíte. Ale musíte sa aj vy pripraviť na to, aby vám to nespôsobilo traumu. Ale rozhodne nie zo strachu. ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Spracovaním je tento krátky horor výborný. Zvuk je veľmi kvalitný (film vznikal v spolupráci s RØDE Microphones) rovnako aj hudba, ktorá spolu so strihom zvuku vytvárajú komplexné dielo. Strih obrazu je tiež výborný a taktiež herci a celkový vizuál tohto snímku. Príbeh je však o niečo slabší. Je dosť a krátky, veľmi by sa hodilo pokračovanie (výborný námet na creepypastu). Inak celkom fajn - podstatné je, že mi aspoň o trochu rýchlejšie bilo srdce. ()

Reklama

Reklama